Christian Bale Christopher Nolan İsteseydi Batman'e Dönebilirdi

Christian Bale, Bruce Wayne/Batman'ın Genişletilmiş DC Evreni'nde potansiyel olarak yeniden ortaya çıkmasından bahsediyor ve Christopher Nolan sorarsa buna açık olduğunu söylüyor.

Giriş Tarihi: 27.06.2022 16:20 Güncelleme Tarihi: 27.06.2022 16:41

Christian Bale, ancak Christopher Nolan isterse Batman'a döneceğini açıkladı. Oyuncu, MCU'daki ilk çıkışını Thor: Love and Thunder aracılığıyla anlatının ana kötü adamı Gorr the God Butcher olarak yapacak. Bu onu, Infinity Saga olaylarından sonra seriye geri dönen Chris Hemsworth'un Thunder God of Thunder'ı ile karşı karşıya getiriyor.

Bununla birlikte, Bale, MCU'ya katılmadan önce, Bruce Wayne/Batman'ı oynayarak The Dark Knight üçlemesi aracılığıyla çizgi roman film dünyasında büyük bir sıçrama yaptı. Eleştirmenlerce beğenilen film serisi, orta bölümü The Dark Knight ile 2005-2012 yılları arasında vizyona girdi ve Marvel Studios'un ilk film projesi Robert Downey Jr. ve Jon Favreau'nun Iron Man filmiyle aynı yıl vizyona girdi. Ben Affleck ve Robert Pattinson, Batman olarak serisini tamamladığından beri beyaz perdede rol aldılar, ancak Bale'in versiyonu favori olmaya devam ediyor. Michael Keaton, Andy Muschietti'nin The Flash filminde Batman rolünü yeniden canlandırıyor., Bale'in pelerini tekrar giyme şansı olup olmadığı anlaşılır bir şekilde sorgulanıyor.

Thor: Love and Thunder için basın toplantısı yaparken Screen Rant'a özel olarak konuşan Bale, bu soruyu ele alıyor. Oyuncuya göre, görünüşe göre hiç kimse onun DC rolünü tekrar oynaması fikrini gündeme getirmedi. Teklifler olsa bile Batman'i tekrar ziyaret etmesinin tek sebebinin Nolan'ın kendisine sorması olduğunu açıkça belirtiyor. Bale'in aşağıdaki yanıtlarını okuyun:

"Hayır. Kimse bana bundan bahsetmedi. Kimse gündeme getirmedi. [...] Bazen insanlar bana, "Ah, tüm bunların size teklif edildiğini ve teklif edildiğini duydum." diyorlar. Ben de "Bu benim için yeni bir haber. Bunu daha önce kimse söylemedi" dedim.

Chris Nolan'la bir anlaşmam vardı. "Hey, bak. Şansımız varsa üç film çekelim. Sonra gidelim. Fazla oyalanmayalım." dedik. Bana göre, Chris Nolan bir gün kendi kendine, "Biliyor musun, anlatacak başka bir hikayem var" deseydi bu bir şey olurdu. Ve o hikayeyi benimle anlatmak isteseydi, ben de katılırdım."

Bale, Batman olarak geri dönmeye açık olsa da, durumu oldukça uzun. Warner Bros. Zack Snyder'ın görevinin ardından DCEU ile birlikte ilerlediğinden Nolan artık DC Films'de aktif olarak yer almıyor. Affleck ve Keaton'ın The Flash'ta geri dönmesine yol açan özel durum göz önüne alındığında, Bale'in küçük bir rol için DCEU'daki Caped Crusader rolünü yeniden oynama şansı çok daha zayıf. Bir şey olursa, Nolan başka bir Batman filmi için dümene geri dönerse geri döneceğini söylemesi daha muhtemel görünüyor.

Yine de bu, Bale'in bir şekilde DCEU'da yer alma şansı olmadığı anlamına gelmiyor. Warner Bros. şu anda Keaton'ın Caped Crusader olarak geri dönmesinin yolunu açan DC çoklu evreni geliştiriyor. Nolan, Kara Şövalye üçlemesinin hikayesini sürdürmeye karar verirse , sonunda Bale'i tekrar Batman'i oynamaya ikna edebilir ve bu, serisinin hayranları için oldukça önemli bir gelişme olacaktır.

BİZE ULAŞIN