Batman 2 resmen duyuruldu

Robert Pattinson'ın Batman'i canlandırdığı ve gişede büyük başarı yakalayan DC filmi The Batman, ikinci film onayını aldı.

Giriş Tarihi: 27.04.2022 15:40

Başrollerinde Robert Pattinson ve Zoe Kravitz'in yer aldığı The Batman filminin ikincisi çekiliyor. Warner Bros.'un yapımcılığını üstlendiği yeni filmin yönetmen koltuğunda yine Matt Reeves oturacak.

Gişede de büyük başarı yakalayan filmin yenisinin geleceği haberi CinemaCon etkinliğinde duyuruldu. Seriye geri dönmeye hazırlanan yönetmen Reeves, "Bir sonraki filmle tekrar geleceğim için heyecanlıyım" dedi.

2022'nin en büyük açılışını yaparak rekor kırdı

Robert Pattinson'un ilk defa canlandırdığı Batman karakterinin karanlık dünyasını konu alan ilk film, gişede hasılat rekorları kırarak büyük başarı yakalamıştı. Küresel çapta 759 milyon dolar hasılata ulaşan film, 2022'nin en büyük açılışını yaparak rekor kırdı.

Neler olacak?

Yeni filmin senaryosuna ve yer alacak karakterlere dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Ancak filmin son sahnelerinde sürpriz yapan Joker karakterinin, ikinci filmde daha çok yer alması bekleniyor. İlk filmde yer alan Penguin, Catwoman ve Riddler karakterlerinin dönüp dönmeyeceği ise merak konusu.

Geçtiğimiz hafta HBO Max'te yayınlanan The Batman, analiz şirketlerinden gelen bilgilere göre, platformda yayınlanan filmlerin hepsinden çok daha yüksek izlenme oranları elde etti.

BİZE ULAŞIN