Marilyn Monroe Filmi "Blonde"un İlk Fragmanı Paylaşıldı

Marilyn Monroe'yu Ana de Armas canlandırıyor.

Giriş Tarihi: 17.06.2022 14:21

Ana de Armas, Netflix'te yayınlanacak olan "Blonde"da ikonik yıldız Marilyn Monroe'ya hayat veriyor.

İkonik aktris, şarkıcı ve model Marilyn Monroe'nun hayatına ve kariyerine kurgusal bir bakış sunan "Blonde" adlı biyografik filmin fragmanı yayınlandı. Ana de Armas'ın ikonik gülümsemeye esrarengiz bir şekilde yakın olan bir kahkaha sergilediği fragmanla birlikte filmden ilk görseller de geldi.

Joyce Carol Oates'in çok satan tarihi romanından uyarlanan Blonde, neo-noir Killing Them Softly gibi filmlerle tanınan Andrew Dominik tarafından yazıp yönetiliyor. Film, Monroe'nun hayatına kurgusal bir bakış sunacak ve bu, Oates tarafından Twitter'da onaylanıp övgüyle karşılandı. Blonde, Monroe'nun 50'li ve 60'lı altın yıllarında, onun iç yaşamına ve dünyaya bakış açısına özel bir ilgiyle geçecek.

Siyah beyaz fragman, Marilyn'in tuvalet masası aynasının önünde ağlamasıyla başlıyor ve Hollywood yıldızıyla ilişkilendirdiğimiz en parlak gülümsemelerden birini göstermesiyle bitiyor. Bu, 1 dakikadan biraz fazla bir süre içinde, Monroe'nun hayatında yaşadığı ikiliği, kapalı kapılar ardındaki acıyı ve onun kamusal kişiliğinin neredeyse kör edici gülümseyişletini gösteriyor. Kısa tanıtım fragmanı, siyah beyaz ile kontrast oluşturan renkli diğer anların yanı sıra ikonik beyaz elbise anının bir parçasını da gösteriyor.

Kübalı aktris de Armas, ilk tercih olmasa da Monroe olarak başrolü üstleniyor. Geliştirme sürecinde birçok kez, Naomi Watts ve Jessica Chastain, filmin başrol oyuncuları olarak seçildiler. Oyuncu kadrosunun diğer üyeleri arasında Oyun Yazarı olarak Akademi Ödüllü Adrien Brody (muhtemelen oyun yazarı Arthur Miller'a atıfta bulunuyor), Bobby Cannavale Eski Sporcuyu canlandırıyor (muhtemelen Monroe'nun bir başka eşi olan beyzbol oyuncusu Joe DiMaggio'ya atıfta bulunuyor) ve Caspar Phillipson Başkan John F. Kennedy'yi oynuyor. Filmin yapımcılığını Brad Pitt'in yapım şirketi Plan B Entertainment üstleniyor.

Filmin prömiyeri bu yaz Venedik Film Festivali'nde yapılacak ve daha sonra 23 Eylül 2022'den itibaren Netflix'te yayınlanmaya başlayacak.

BİZE ULAŞIN