Andrew Dominik’in Marilyn Monroe Biyografisi ‘Blonde’, 2022'ye Ertelendi

Ana de Armas'ın Andrew Dominik'in “Blonde” filminde Marilyn Monroe rolünü izlemek için bir süre daha bekleyeceğiz...

Giriş Tarihi: 29.07.2021 13:58

Kübalı aktris Ana de Armas'ın Andrew Dominik'in "Blonde" filminde Marilyn Monroe rolünü üstlenmesini izlemeyi umuyorsanız, biraz daha beklemek zorunda kalacaksınız. Joyce Carol Oates'in aynı adlı romanından uyarlanan Netflix biyografisi bu yıl yayınlanmayacak. Son gelen haber, 2021 yılında beklenen Dominik'in yönettiği ve senaryosu yazdığı biyografinin 2022'de yayınlanacağını söylüyor.



Filmin bu yıl Netflix'ten bir tanıtım videosunda kısa bir süreliğine görülmesine rağmen, filmin çıkış tarihinin ertelenmesiyle ilgili söylentiler son zamanlarda daha yüksek sesle konuşuluyordu. Netflix, 2021'de her hafta yeni bir film yayınladı. Haziran ayında Cannes genel müdürü Delege Thierry Frémaux, Netflix'in bu film için yarışma dışı bir gösterimi reddettiğini söyledi. Frémaux film hakkında "Andrew Dominik'in filmi hazır olabilirdi ve çok güzel, onu gördüm." dedi. Dominik, "The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford" gibi hüzünlü dramaların ve başyapıtların arkasındaki yönetmen.



De Armas ikonik yıldızı canlandırırken, Julianne Nicholson annesi Gladys rolünde yer alacak. Joe DiMaggio'ya dayanan bir karakter olarak Bobby Cannavale ve oyun yazarı Arthur Miller'dan ilham alan bir karakter olarak Adrien Brody de filmde boy gösterecek. Oyuncu kadrosunu Xavier Samuel ve Garret Dillahunt tamamlıyor.

Bu film, aşk hayatına ve yaşamına odaklanarak Marilyn Monroe'nun hayatının kurgusal bir hikayesini anlatacak. Oates'in 1999'da yayınlanan kitabı, 2001'de CBS'de yayınlanan bir TV filmi olarak uyarlandı. Poppy Montgomery, Marilyn karakterini oynadı, DiMaggio rolünde Titus Welliver, Arthur Miller rolünde Griffin Dunne yer aldı. Marilyn Monroe, 1962'de aşırı dozdan ölen aktrisin platin buklelerini takan Michelle Williams, Ashley Judd, Mira Sorvino ve Kelli Garner gibi aktrislerle onlarca yıl boyunca sayısız film ve televizyon filminde canlandırıldı. Williams'ın 2011 yapımı "My Week With Marilyn"deki Monroe rolü ona Oscar adaylığı getirdi.
Beyazperde

BİZE ULAŞIN