Ryan Gosling 'Barbie' Filminde Ken Olarak Yer Alacak

Ryan Gosling, Barbie filminde başrolü oynayan Margot Robbie'ye 'Ken' olarak eşlik edecek.

Giriş Tarihi: 16.06.2022 10:36 Güncelleme Tarihi: 16.06.2022 10:44

Damla Yüce

Warner Bros. Greta Gerwig'in yönettiği Barbie filminde, Ryan Gosling'i Ken rolünde ilk kez görücüye çıkardı.

Ken'e ilk bakış
Kanadalı aktör; Ken'in belirgin platin sarı saçları, ışıl ışıl bronz teni ve sixpack karın kaslarına eşlik eden kesik kollu bir kot yelek, denim pantolon ve ismi yazılı (Ken) kişiselleştirilmiş bir iç çamaşırı giyiyor. Gosling, Barbie'nin sahil evi olduğu varsaydığımız arkadaki büyük yapıya uyan, pembe bir sütuna yaslanmış olarak görülüyor.

Nisan ayının sonlarında Warner Bros, Margot Robbie'nin yazlık kıyafeti ve yüzünde kocaman bir gülümsemeyle üstü açık arabasında görülebildiği ilk Barbie fotoğrafını paylaşmıştı.

Karakterlerin fotoğrafları yavaş yavaş paylaşılsa da olay örgüsünün ayrıntıları, senaryonun yazıldığı andan itibaren hâlâ gizli kalıyor. Yönetmenliğini 3 kez Oscar adayı Greta Gerwig'in (Lady Bird, Little Women) üstlendiği filmin senaryosu da Grewig ve Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story) tarafından kaleme alındı. Yıldızlarla dolu filmde Margot Robbie'ye Ryan Gosling, Simu Liu, Will Ferrell, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Alexandra Shipp ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler eşlik ediyor.

31 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Margot Robbie'nin ünlü Barbie bebeğini canlandırdığı canlı aksiyon filminin 21 Temmuz 2023'te beyaz perdeyle buluşması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN