Margot Robbie'li "Barbie"ye merhaba!

Margot Robbie’nin Barbie’yi canlandırdığı filmden ilk kare paylaşıldı. "Yeterince mükemmel olmayan bir Barbie bebeğin gerçek dünyadaki maceralarının" anlatılacağı filmin oyuncu kadrosunda Ryan Gosling, Will Ferrell, America Ferrera, Simu Liu gibi yıldız isimler bulunuyor.

Giriş Tarihi: 27.04.2022 15:29 Güncelleme Tarihi: 27.04.2022 15:30

31 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Margot Robbie'nin ünlü Barbie bebeğini canlandırdığı canlı aksiyon filminin ilk bilgileri paylaşıldı. Greta Gerwig'in yönetmenliğini üstlendiği Barbie adını taşıyan filmden ilk karede Robbie, ikonik pembe klasik bir arabanın içinde poz verirken görüntülendi. Warner Bros.'un resmi sosyal medya hesabından filme dair ilk karenin yayınlandığı paylaşımda yapımın 21 Temmuz 2023'te vizyona gireceğini de açıklandı.

Filmin başrolünü üstlenen Margot Robbie'yi moda ikoni oyuncak bebek Barbie olarak gördüğümüz fotoğraf, Barbie'nin meşhur üstü açık pembe arabasına da bir bakış sunuyor. Film 2023 yazında sinemalarda olacak.

Yönetmenliğini 3 kez Oscar adayı Greta Gerwig'in (Lady Bird, Little Women) üstlendiği filmin senaryosu da Grewig ve Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story) tarafından kaleme alındı. Yıldızlarla dolu filmde Margot Robbie'ye Ryan Gosling, Simu Liu, Will Ferrell, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Alexandra Shipp ve Kingsley Ben-Adir gibi isimler eşlik ediyor.

Film, Mattel firmasının ikonik oyuncak bebeği "Barbie"ye odaklanıyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

BİZE ULAŞIN