Stranger Things 4. sezon 2. kısıma bakış

Önümüzdeki Temmuz ayında gösterime girmeye hazırlanan Stanger Things'in ilgiyle takip edilen 4. sezonunun ikinci kısmından görüntüler ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 15.06.2022 10:16

Damla Yüce

Stranger Things'in dördüncü sezonunun ikinci kısmı için, resmi ilk bakış görüntüleri yayınlandı.

Yeni görüntüler, izleyicilere, sezonun yaklaşmakta olan dramatik sonucuna hazırlanmak için bir araya gelen karakterlerden ne beklemeleri gerektiğine dair bir bakış sunuyor.



Görüntülerde, karakterlerin yaş ve tip olarak hala ayrı göründüğünü, her birinin kendi zorluk ve ikilemleriyle karşı karşıya olduğunu, Eleven'in güçlerini yeniden kazanmaya çabaladığını, Hopper'ın hala Russi'ye kaçmaya çalıştığını ve Hawkins'te kalanların Vecna'yı yenmenin bir yolunu aradığı görünüyor.



Dördüncü sezonun birinci kısmı ilk olarak geçen ay yedi bölümle Netflix'te yayınlandı. İkinci kısım ise iki daha uzun bölüm içerecek şekilde ayarlanmış. Sekizinci bölümün bir saat 25 dakika sürmesi planlanırken, final 2.5 saat sürecek ve serinin en uzun bölümü olacak. Stranger Things'in başarısı ise şöyle açıklandı: dizi yayına çıktıktan sonra ilk birkaç günde yaklaşık 300 milyon izlenme saatine ulaştı ve Bridgerton'ın ikinci sezonunu geride bıraktı.



Sevilen dizinin 5. sezonda final yapması bekleniyor. Duffer Brothers, hikayenin son sezonda devam etmesi için dördüncü sezonun açık uçlu bırakılacağını söyledi.



Stranger Things Dördüncü Sezon, İkinci kısım 1 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

BİZE ULAŞIN