Stranger Things 4. Sezon İki Bölüm Halinde Yayınlanacak

Stranger Things 4. Sezon, mayıs ve temmuz aylarında Netflix'te prömiyer yapacak.

Giriş Tarihi: 22.02.2022 15:31

Stranger Things 3 , bazı büyük soruları yanıtsız bıraktı. Neyse ki hayranlar için dördüncü sezon devam ediyor ve yapım aşamasında. Netflix de bunun için bir teaser yayınladı. Ayrıntılar şimdilik zayıf, ancak şimdiye kadar Stranger Things 4 hakkında bildiğimiz her şeyi bir araya getirdik.

Sonunda Stranger Things 4'ün Netflix'e ne zaman geleceğini biliyoruz ve (sürpriz!) iki çıkış tarihi var. Netflix bu hafta, büyük boyutlu dördüncü sezonun iki bölüm halinde yayınlanacağını ve Cilt 1 adlı ilk bölüm grubunun 27 Mayıs'ta geleceğini duyurdu. Cilt 2, 1 Temmuz'da yayınlanacak, bu nedenle hayranlar uzun bir gecikme yaşamayacak.

Yapımcılar Matt ve Ross Duffer'ın hayranlara yazdığı açık mektupta; "Dokuz senaryosu, 800'den fazla sayfası, neredeyse iki yıllık çekimi, binlerce görsel efekt çekimi ve önceki sezonların neredeyse iki katı uzunluğundaki çalışma süresi ile Stranger Things 4, şimdiye kadarki en zorlu sezondu, ama aynı zamanda en ödüllendirici olanıydı. Katılan herkes sonuçlardan inanılmaz derecede gurur duyuyor ve bunu sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

BİZE ULAŞIN