Stranger Things'in 4. Sezonundan İlk Fragman Geldi

Stranger Things dizisinin 4. sezon fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 07.05.2021 14:05

Netflix'in merakla beklenen dizisi Stranger Things'in yeni sezonu için hazırlıklar devam ederken tanıtım fragmanı geldi. 4. sezonun pandemi nedeniyle ara verilen çekimlerine ekim ayında başlanmıştı. Stranger Things 4. sezonun Haziran ya da Temmuz 2022'de yayınlanması bekleniyor.

Ne olmuştu?
Stranger Things'in 3. sezonunda, ana karakterler Upside Down'dan gelen canavarlarla karşı karşıya gelmiş; sezon sonunda Hopper'ın başına gelenlerin ardından Byers Ailesi, yanlarına Eleven'ı da alarak Hawkins'ten ayrılmaya karar vermişti. Mike, Dustin ve Lucas ise Hawkins'te kalmıştı.

Stranger Things, 2016'da gösterime girmesinden bu yana, Emmy, Altın Küre, Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, bir Peabody Ödülü, AFI Program of the Year, the People's Choice Awards, MTV Movie & TV Awards ve Teen Choice Awards'ta 65'in üzerinde ödül kazandı ve 175 farklı dalda ödüle aday gösterildi. Stranger Things, En İyi Drama dalında üç kez Emmy Ödülü adaylığı bulunan ve Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Sadece 3. sezonu, ilk dört günde 40.7 milyon kişi tarafından izlendi. Yayına girdikten bir hafta sonra ise 65 milyon kişi tarafından izlendi.

BİZE ULAŞIN