Johhny Depp'ten yeni albüm geliyor

Johnny Depp Jeff Beck ile yeni bir albüm üzerinde çalıştığını açıkladı

Giriş Tarihi: 07.06.2022 12:17 Güncelleme Tarihi: 07.06.2022 12:35
Damla Yüce

Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasında Johhny Depp'e 10.4 milyon dolar tazminat ödenmesinden bir gün sonra, başarılı aktör bir sonraki projesini açıkladı.

Depp, Jeff Beck ile birlikte yakında bir albüm çıkaracağını duyurdu. Beck, bu gelişmeyi 2 Haziran'da İngiltere'nin Gateshead kentinde Depp ile sahne alırken duyurdu. Johnny Depp hakkında konuşan Jeff Beck, "Bu adamla beş yıl önce tanıştım ve o zamandan beri gülmeyi hiç bırakmadık. Aslında bir albüm yaptık. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Temmuzda çıkacak" açıklamasında bulundu.



Geçmişte, Beck ve Depp Birleşik Krallık'ta birçok kez aynı sahneyi paylaştı bu yüzden Amber Heard'e açılan davanın son günlerinde beraber sahne almaları hayranlarını pek de şaşırtmadı. Beck'in turnesi boyunca Depp, Marvin Gaye'in "What's Going On" ve Jimi Hendrix'in "Little Wing"i de dahil olmak üzere birçok klasik hit parçayı coverlayarak gitarda ona eşlik etti. Medyada da kendine büyük yer bulan iftira davası sırasında Johnny Depp, konserinde arkasındaki ekranlara yansıtılan Johnny Depp fotoğrafıyla konser veren Paul McCartney de dahil olmak üzere, diğer müzisyenlerin desteğini aldı.



Johnny Depp, duruşmalar sırasında Amber Heard'ün Johnny Depp'in parmağını kendi kendine kestiği iddialarının ardından Depp kendi parmağını kesmenin bir gitarist olarak düşünülemez olduğunu söylemiş ve "Gitar çalmak çocuklarım dışında hayatımda gerçekten iyi olan tek şey." diye eklemişti. "Gitar çalmaya yeniden başlamak gibi muhteşem bir fırsatı mahvedecek şekilde, kendi parmağımı kesmeme imkan yok" açıklamasında bulunan Depp, müziğe olan tutkusunu bir kez daha gözler önüne sermişti.

Johnny Depp'in albümünün resmi çıkış tarihi henüz yayınlanmasa da hayranları yakın zamanda albüme kavuşacak gibi görünüyor.

BİZE ULAŞIN