Johnny Depp’in Karayip Korsanları’na Dönmesi İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Tüm dünyanın pür dikkat takip ettiği eski eşi Amber Heard ile olan boşanma davalarıyla göz önündeki Johnny Depp için yeni bir imza kampanyası başlatıldı. Depp’in Karayip Korsanları’na dönmesi için binlerce oy toplandı.

Giriş Tarihi: 10.05.2022 12:52

Eski eşi Amber Heard'e açtığı açtığı karalama davasıyla gündemden düşmeyen Johnny Depp, eski eşinin iddiaları nedeniyle Karayip Korsanlar'daki rolünü kaybettiğini ifade etmişti. Depp'in hayranları ise oyuncunun seriye dönmesi için imza kampanyası başlattı.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davası yeni gelişmeler ve dikkat çeken detaylarla devam ediyor. Heard'ün kendisi hakkında yaptığı şiddet ve istismar suçlamaları nedeniyle Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolünü kaybettiğini söyleyen Depp'e hayranlarından büyük destek geldi.

Johnny Depp'in, Amber Heard'in kendisine iftira attığını, şiddet suçlamalarının asılsız olduğunu ve asıl şiddet görenin kendisi olduğunu savunduğu dava henüz sonuçlanmadı. Heard tarafından ortaya atılan şiddet iddiaları nedeniyle kariyerinin sekteye uğradığını belirten Depp, Disney'in kendisini Karayip Korsanları serisinden bu nedenle çıkardığını öne sürmüştü.

Amber Heard'in avukatı ise mahkemeye, bu kararın çok daha önceden alındığına dair kanıtlar sunmuş ve Johnny Depp'in daha önceki bir açıklamasında kendisine milyonlar da verseler Jack Sparrow rolüne geri dönmeyeceğini söylediğini gündeme getirmişti.

Tüm dünyanın takip ettiği duruşma, verilen bir haftalık aranın ardından devam edecek. Bu arada Depp'in haksızlığa uğradığını düşünen hayranları bir imza kampanyası başlattılar. Change.org üzerinden düzenlenen "Johnny Depp'i Kaptan Jack Sparrow Olarak Geri İstiyoruz" başlıklı kampanyada imza sayısı 800 bin kişiye yaklaşmış durumda. Hedeflenen imza sayısı ise 1 milyon.

BİZE ULAŞIN