David Cronenberg, Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ı Bir Araya Getirmek İstiyor

David Cronenberg, Twilight yıldızları Kristen Stewart ile Robert Pattinson'ı yeni filminde bir arada görmek istiyor.

Giriş Tarihi: 31.05.2022 13:42 Güncelleme Tarihi: 31.05.2022 13:59

David Cronenberg, gelecekte Kristen Stewart ve Robert Pattinson ile bir film yapmakla ilgilendiğini ifade etti. En yeni filmi, Crimes of the Future henüz sinemalarda olmasa da, David Cronenberg şimdiden potansiyel yeni filmler için yıllar sonrasına bakıyor.

The Shrouds başlıklı son projesi yapım aşamasında olan Cronenberg, filmde daha önce "Eastern Promises" ve "A Dangerous Method" filmlerinde birlikte çalıştığı Vincent Cassel ile bir araya gelecek. Cassel'in canlandıracağı, Karsh adındaki bir karaktere odaklanacak ve yaratıcı bir iş adamı olan, aynı zamanda da kaybettiği eşinin yasını tutan Karsh'ın ölülerle iletişim kurmayı sağlayan bir cihaz tasarlamasını anlatacak.

Yönetmen geçenlerde The Shrouds'tan sonra ne olabileceği hakkında konuşurken aklında, Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ı bir araya getirmek fikrinin olduğunu ortaya çıkardı.

"Beni Kristen'la asıl tanıştıran Robert'tı. Aktör olarak ayrı ayrı güzel geliştiler. Sanat filmleri çekiyorlar ve bunu başarıyla sürdürüyorlar." dedi Cronenberg. "Benim için evet, kesinlikle ikisinin bir arada olması harika olacak bir film ya da fikir düşünebilirim." dedi.

İki aktörü bir arada görmek istediğini söyleyen yönetmen, "Bir sonraki filmim olmayacağı için şu anda buna çok fazla girmek istemiyorum" dedi.
Cronenberg hem ilişkileri hem de ayrılmalarıyla olaylı ve ikonik bir çift olan bu iki oyuncuyu bir araya getirmenin olası sorunlarına da değindi: "Ancak, hayranlar onları belirli bir tür ilişkide görmeyi bekleyebileceğinden ve bu, benim onlar için yeni karakterler yaratmamın önüne geçebileceğinden sorunlu olabilir." Söz konusu yönetmen David Cronenberg olunca, Pattinson ve Stewart'ı bir araya getirecek olası bir projenin, hayran beklentilerini tamamen alt üst edeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

BİZE ULAŞIN