Bong Joon Ho'nun Robert Pattinson'lı Filmine Mark Ruffalo bonusu

Bong Joon-ho'nun bir sonraki Warner Bros. filminin oyuncu kadrosu yıldızlarla dolup taşacak gibi görünüyor.

Giriş Tarihi: 23.05.2022 17:51 Güncelleme Tarihi: 23.05.2022 17:53

Damla Yüce

Mark Ruffalo, Naomi Ackie ve Toni Collette'in, Bong Joon-ho'nun bir sonraki Warner Bros. filminin oyuncu kadrosunda Robert Pattinson'a eşlik etmek üzere kadroya katıldığı öğrenildi.

Kaynaklara göre, film, Edward Ashton'ın kısa süre önce yayınlanan ve bir Expendable'ın hikayesini anlatan "Mickey7" adlı romanından uyarlanacak. Mickey7, "Niflheim" isimli buz dünyasını kolonileştirmek için gönderilen bir insan keşif gezisinde gözden çıkarılmış bir çalışanı konu alacak. Ne zaman çok tehlikeli, hatta ölümle sonuçlanabilecek bir görev olsa, ekip Mickey'i görevlendirir. Eğer Mickey görev esnasında ölürse, yeni bir beden oluşturulur ve anıları da o bedene aktarılır. Altıncı ölümünden sonra yaşama başlayan Mickey7, yaşadığı hayatın neye benzediği ve bu görevin neden kendisine kaldığını nihayet anladığında hayatının akışı tamamen değişir.

İsmi henüz netleşmeyen film, Bong Joon-ho'nun 2019'daki Parazit filminden sonraki devam işi olacak ve hem yazıp hem yönetecek. Çok ses getiren "Parasite" filmiyle, En İyi Film, En İyi Yabancı Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dallarında Oscar kazanarak adını tüm dünyada duyuran Güney Kore'li yönetmen Bong Joon Ho'nun yıldızları tek tek işlediği filmi şimdiden merak konusu oldu.

Detaylar için Esquire.com.tr'yi takipte kalın...

BİZE ULAŞIN