Andrew Garfield Oyunculuğa Ara Veriyor

Andrew Garfield, oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıkladı.

Giriş Tarihi: 29.04.2022 12:32

On yıldan fazla bir süredir eleştirmenlerce beğenilen büyük ekran performanslarının ardından (The Amazing Spider-Man, Hacksaw Ridge, tick, tick… BOOM!), Andrew Garfield televizyondaki ilk başrolüne adım atıyor ve yeni dizisinde dedektifi canlandırıyor.

Variety ile gerçekleştirdiği bir röportaj sırasında, izleyicilerin kendisinden bundan sonra ne bekleyebileceği sorulduğunda Andrew Garfield, bu yorucu tempodan sonra kısa bir ara vermek istediğini söyledi: "Biraz dinleneceğim. Bundan sonra ne yapmak istediğimi ve kim olmak istediğimi yeniden ayarlamam ve yeniden düşünmem ve bir süreliğine biraz insan olmam gerekiyor."

Andrew Garfield, yalnızca filmlerin çekim aşamasında değil, tanıtım turlarında da yoruldu ve yoğun bir ödül sezonunun hemen ardından, yeni dizisinin basın turlarına başladı. Dolayısıyla oyuncunun ufukta bekleyen herhangi bir projesinin olmaması oldukça anlaşılabilir bir durum. Garfield bu açıklamasıyla hayranlarını üzse de açıklamasını uzun bir inzivaya çekilme olarak değerlendirmemek gerekli.

BİZE ULAŞIN