Meşhur Spider-Man Görseli Gerçek Oldu

Sony, Spider-Man: No Way Home'u tanıtmak için sonunda Maguire ve Garfield'ı kullanıyor.

Giriş Tarihi: 24.02.2022 16:06

Spoiler İçerir!

Tom Holland, Andrew Garfield ve Tobey Maguire, No Way Home'un yeni bir duyurusu onuruna ikonik Spider-Man'in yer aldığı ve internette dolaşan meşhur görseli yeniden yarattı.

Toby Maguire, Spider-Man 3'teki hayal kırıklığıyla rolünden ayrıldıktan ve Sony, cansız gişe getirileri nedeniyle Garfield'ın Amazing Spider-Man serisini rafa kaldırdıktan sonra, Tom Holland Marvel Sinematik Evreni için sevilen süper kahraman rolünü üstlendi. Ancak, Spider-Man: No Way Home'da çoklu evrenin kapıları birdenbire açıldığında , ikisi kendi Spider-Man'leri olarak geri döneceklerdi.

Garfield ve Maguire ile birlikte Spider-Man: No Way Home kötü adamlarının, Willem Dafoe'nun Green Goblin'inin, Alfred Molina'nın Doctor Octopus'unun, Thomas Haden Church'ün Sandman'inin, Rhys Ifans'ın Lizard'ının ve Jamie Foxx'un Electro'sunun geri dönüşlerini gördü.

Holland'ın Peter Parker'ı, Doctor Strange tarafından yürütülen ve ters giden bir büyünün yardımıyla gizli kimliğini geri kazanmaya çalışırken, grubun hepsi MCU'ya doğru ilerliyor ve ikisinin de hepsini kendi evrenlerine geri döndürmenin bir yolunu bulmasını gerektiriyor.

Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok önceki websling serilerini MCU'ya dahil ettiği için hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden beğeni topladı ve şimdi Sony başarısını benzersiz bir şekilde kutluyor.

Filmin vizyona girmesinden birkaç ay sonra resmi Spider-Man Twitter hesabı, Spider-Man: No Way Home'un Mart ayında dijital platformlara, Nisan ayında ise fiziksel raflara geleceğini duyurdu. Duyuruyu kutlamak için yıldızlar Tom Holland, Andrew Garfield ve Tobey Maguire internette dolşana ikonik Spider-Man görselini yeniden yarattı.

BİZE ULAŞIN