Coachella 2022'yi Evden Ücretsiz İzleyebilirsiniz!

Zaman geldi. Coachella başladı.

Giriş Tarihi: 16.04.2022 13:17 Güncelleme Tarihi: 16.04.2022 13:21

Kalifornia'ya gidememiş olabilirsiniz. Peki, kendi evinizin rahatlığından ayrılmadan Coachella 2022de müzik dinlemenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz? Daha da iyi haber: tamamen ücretsiz.

Bu yıl, Harry Styles, Billie Eilish ve The Weeknd ile swedish house mafia'nın manşet performansları da dahil olmak üzere YouTube Coachella canlı akışı aracılığıyla koltuğunuzun rahatlığında Indio Çölü'nden çeşitli performansları izleyebileceksiniz.

YouTube'un Coachella canlı akışı resmi olarak 10 yıldır yayınlanıyor, ancak bu, hem festivalin hem de canlı akışın gerçekleşeceği pandeminin ilk yılı olacak. (Ve belki de artık çevrimiçi etkinliklere oldukça alıştığımıza göre, canlı yayın çok daha fazla trafik görecektir.)

YouTube aracılığıyla hayranlar, festivalin düzenlendiği Empire Polo Club'da aynı anda gerçekleşen farklı performansları yayınlayan üç farklı canlı akışın keyfini çıkarabilir. Canlı yayın programına Joe Kay, Quenlin Blackwell, Therapy Gecko ve Veronica De La Cruz ev sahipliği yapacak. 15 Nisan Cuma ile 18 Nisan Pazartesi arasında 16:00 PT / 19:00 ET'de başlayacak ve tekrarları içerecek. Hayranlar, canlı yayının yanı sıra festival boyunca gerçek zamanlı olarak gerçekleşecek özel sanatçı röportajlarını da izleyebilecekler.

2. Hafta Sonu (22-24 Nisan) için YouTube , "bugünün en heyecan verici sanatçılarından bazılarının hikayelerine derin bir dalış" sunmayı amaçlayan sürükleyici bir canlı yayın olan "Coachella Curated"ı da sunduklarını duyurdu. Canlı yayına bir kez daha Joe Kay ve Veronica De La Cruz ev sahipliği yapacak ve "encore performansları, sanatçı yorumları, mini dokümanlar ve daha fazlasını" gösterecek ve bize Coachella çölünde yaşananlara tam erişim hakkı verecek.

BİZE ULAŞIN