Stranger Things 4. Sezon 1. Kısım Yayın Tarihi Açıklandı

Stranger Things 4. Sezon 1. Kısım, 27 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak.

Giriş Tarihi: 13.04.2022 14:22

Stranger Things'in 2019'dan beri beklenen 4. sezonu nihayet geliyor. Final sezonu olarak da bilinen 4. sezonun ilk kısmı 27 Mayıs'ta yayınlanacak. Diziden yeni bir fragman yayınlanırken görüntüler, Eleven ve Hawkins'in diğer çocuklarının yeni bir doğaüstü tehditle karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

Millie Bobby Brown'ın Eleven'ı, Noah Schnapp'ın Will Byers'ını, Finn Wolfhard'ın Mike Wheeler'ını, Gaten Matarazzo'nun Dustin Henderson'ını ve Caleb McLaughlin'in Lucas Sinclair'ini kaosa bir bakış veren fragmanda Mind Flayer, "Savaş geliyor" diye uyarıyor.

Hawkins'e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı'ndan bu yana altı ay geçmiştir. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan dostlarımız, ilk kez birbirinden ayrı düşer. Bir yandan da lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geren arkadaşlar için işler hepten zorlaşmıştır. En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkar. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya'nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirir.

Birçok ödülü bulunan Stranger Things, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri. 582 milyon saat izlenen 3. sezon, Netflix Top 10 listesinde En Popüler 2. İngilizce dizi oldu.

BİZE ULAŞIN