'Diablo Immortal' oyunculara etkileyici bir deneyim sunacak

'Diablo Immortal' oyuncuların ilerleme kaybetmeden sınıf değiştirmelerine izin verecek. Blizzard, oyunculara tam bir deneyim sunmayı umuyor.

Giriş Tarihi: 29.03.2022 16:48

Damla Yüce

Son dönemde birbiri ardına çıkan ve eşzamanlı oyuncu rekorları kıran oyunlar oyunseverlerin radarındaydı. Lost Ark furyasını Elden Ring takip etmiş ve hala bu oyunların bekleme sırasını ya da zorluk seviyesini konuşuyorduk.

Şimdi gözler Blizzard'ın Diablo Immortal bombasına çevrildi. Blizzard, bu oyun türü için nadir görülen bir seçeneğe imza atıyor ve oyuncuların Diablo'nun mobil sürümü olan Diablo Immortal'da herhangi bir oyun ilerlemesini kaybetmeden sınıfları değiştirmelerine izin verecek.

Oyuna gelen bazı özellikleri detaylandıran bir blog yazısında Blizzard, oyuncuların halihazırda kaydettikleri tüm ilerlemeyi kaybetmek zorunda kalmadan farklı sınıflar arasında geçiş yapabileceklerini açıkladı. Westmarch'taki oyuncular, görünüşlerini değiştirirken karakterlerini tamamen yeni bir sınıfa dönüştürebilecekler.

Sadece Paragon seviyelerinde kaydettiğiniz tüm ilerlemeyi sürdürmekle kalmayacak, aynı zamanda seçtiğiniz yeni sınıfla çalışan yeni bir donanımlı eşya seti de alacaksınız. Daha da şaşırtıcı bir şekilde, önceki tüm ekipmanlarınızı saklayabilecek ve tüm eşya ilerlemesini ve değerli taşları yeni teçhizatınıza aktarabilecek ve Horadric Gemiler ve Helliquary'deki ilerleme de korunabileceksiniz. Tekrar yapmanız gereken tek şey, değiştirdiğiniz sınıf için Efsanevi eşyaları toplamak.

Blizzard'ın güncellemesinde, "Oyuncularımızı, bir alt karakteri desteklemek için ana karakterlerinde ilerlemeden vazgeçme gibi zor bir seçime zorlamak istemedik" deniliyor. "Ayrıca kimsenin, ödüller ve kaynaklar toplamak veya Liderlik Tablolarının, Strife Döngüsünün veya diğer rekabetçi sistemlerin değişen taleplerini karşılamak için bir alt karakter listesi tutmak zorunda hissetmesini istemedik. Class Change, size birden fazla alternatiften elde ettiğiniz sınıfları keşfetme özgürlüğü verir, ancak bu olumsuzlukların hiçbiri olmadan. Ayrıca, oynadığınız her yeni karaktere, kaynakları aralarında paylaşmanızı beklemeden tam ödüller vermemizi sağlıyor."

Diablo Immortal için henüz somut bir çıkış tarihi yok. Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin!

BİZE ULAŞIN