1999 Yapımı 'Matrix' Yeniden Vizyona Girdi

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving ve Gloria Foster'in başrollerinde oynadığı 1999 yapımı "Matrix" yeniden beyaz perdeye yansıtılacak.

Giriş Tarihi: 10.12.2021 12:16

24 Aralık'ta vizyona girecek olan en yeni Matrix filmi "Resurrections" öncesinde 1999 yapımı "The Matrix" sinemada yeniden hayranlarıyla buluşuyor.

2003 yılında Matrix Reloaded ve Matrix Revolutions ile noktalanan seriyi devam ettirecek olan dördüncü film Matrix Resurrections 24 Aralık'ta vizyona girecek. Ancak serinin hayranları, bundan daha önce, efsaneyi başlatan film The Matrix'i de perdede izleme şansını elde edebilecekler.

Lilly Wachowski ve Lana Wachowski'nin birlikte yönettiği film, bilim kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Film, serinin kahramanı Neo'nun (Keanu Reeves), gündüzleri Thomas A. Anderson adıyla sıradan bir bilgisayar programcısı olarak geceleri ise Neo adında bir hacker olarak sürdürdüğü hayatının, Morpheus (Laurence Fishburn) adında bir yabancıyla tanışmasının ve yaşadığı dünyanın Matrix adındaki bir sanal evrenden ibaret olmasını öğrenmesinin ardından altüst olmasını anlatıyor.

BİZE ULAŞIN