Succession 4. Sezon Onayını Aldı

Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu Succession dizisi, 3. sezonu ile .ok yakında izleyici karşısına çıkacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, şimdiden 4. sezon onayını aldı.

Giriş Tarihi: 28.10.2021 10:04

Bu yıl Don't Look Up filmiyle adından söz ettirmeye hazırlanan Adam McKay'in yapımcıları arasında yer aldığı, senaryosunu yazdığı In the Loop filmiyle Oscar'a aday olan Jesse Armstrong'un yaratıcısı olduğu, Emmy ödüllü HBO dizisi Succession, dev bir medya şirketinin sahibi olan Roy ailesi etrafında şekillenen ve babalarının hastalığının ardından şirketin yönetimini devralmak için birbirleriyle mücadele eden kardeşlerin çekişmesine odaklanıyor.

Roy ailesinin yeni maceralarına tanık olacağımız 4. sezonun yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. En erken önümüzdeki yılın sonunda izlemeyi beklediğimiz dizinin izleyiciyi hangi ilginç olayların içerisine sürükleyeceği merak konusu.

Succession'ın 3. sezonunda Jeremy Strong, Sarah Snook, Alan Ruck, Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin ve Matthew Macfadyen'in yanı sıra Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Zoë Winters, Jeannie Berlin, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis ve Dasha Nekrasova yer alıyor.

Succession'ın 3. sezonundan yalnızca 2 bölüm izleyici karşısına çıktı. 3. bölüm 31 Ekim tarihinde platformdaki yerini alacak.

BİZE ULAŞIN