Succession 3. Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

HBO, Emmy ödüllü drama dizisi Succession'un 3. Sezon prömiyerini 17 Ekim Pazar günü belirledi. Dokuz bölümlük üçüncü sezon, HBO'da başlayacak ve HBO Max'te yayınlanmaya hazır olacak.

Giriş Tarihi: 18.09.2021 12:10

Jesse Armstrong'un yaratıcısı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği üçüncü sezon, Logan Roy'un 2. Sezonun sonunda asi oğlu Kendall tarafından ailevi, politik ve finansal ittifaklar kurmaya çalışırken pusuya düşürüldükten sonra tehlikeli bir konumda yer alıyor. Acı bir şirket savaşı, bir aile iç savaşına dönüşmekle tehdit ederken, gerginlikler artıyor.

3. sezonda Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens gibi oyuncular geri dönecek. Kadroda Hiam Abbass, Arian Moayed, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Juliana Canfield, Annabelle Dexter-Jones, Zoë Winters ve Jeannie Berlin, Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis ve Dasha Nekrasova yer alıyor.

Aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Armstrong, baş yapımcı olarak Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy ve Will Ferrell ile birlikte.

Succession'ın ikinci sezonu, Üstün Drama Dizisi de dahil olmak üzere yedi Emmy kazandı.


BİZE ULAŞIN