Margot Robbie'li Barbie Filminin Ken'i Ryan Gosling Olabilir

Ryan Gosling, Margot Robbie'nin Barbie'yi canlandıracağı canlı aksiyon filmde Ken'e hayat verebilir.

Giriş Tarihi: 24.10.2021 12:39

Ryan Gosling, Warner Bros. ve Mattel ortak yapımı Barbie filminde Margot Robbie'nin karşısında Ken'i oynamak için görüşme aşamasında.

İki kez Oscar adayı olan aynı zamanda senaryoyu Noah Baumbach'la birlikte yazan Greta Gerwig'in yönettiği Barbie filminde Margot Robbie çifte görev yapıyor. İkonik Mattel bebeği olarak başrol oynamanın yanı sıra, geçen yılki "Umut Veren Genç Kadın"ın Oscar ödüllü serisinden çıkan LuckyChap Entertainment bayrağı altında filmin yapımcılığını yapıyor. "Barbie"nin yapımcıları arasında LuckyChap'ten Tom Ackerley ve Josey McNamara; Mattel'den Robbie Brenner ve Ynon Kreiz ve David Heyman bulunuyor.

Barbie'nin hikayesini beyaz perdeye uyarlama planları son yıllarda birkaç kez tekrarlandı, ancak Robbie, Gerwig ve Baumbach sırasıyla 2018 ve 2019'da projeye dahil olduklarında işler tam gaz devam etti. Temmuz ayında Variety , "Barbie"nin 2022'nin başlarında Londra'daki WB's Leavesden Studios'ta prodüksiyona başlayacağını ve 2023'te sinemalarda gösterime gireceğini bildirdi.

BİZE ULAŞIN