Margot Robbie'li Barbie Filmini Greta Gerwig Yönetecek

Margot Robbie'nin Barbie'yi canlandıracağı filmin çekimlerini Greta Gerwig, 2022'de gerçekleştirecek.

Giriş Tarihi: 12.07.2021 12:29

Margot Robbie'nin Warner Bros. ve Mattel'in 2019'da duyurduğu yeni bir canlı aksiyon filminde resmi olarak Barbie'yi oynayacağı biliniyor. Oscar adayı aktris, kocası Tom Ackerley ve yapımcı Josey McNamara ile birlikte şirketi LuckyChap Entertainment altında filmin ortak yapımcılığını da üstlenecek.

Live-action formatta çekilecek olan Barbie'nin yönetmeni ise son olarak Little Women filminin yapımcısı olan Greta Gerwig oldu. Greta Gerwig aynı zamanda Barbie filmini Noah Baumbach ile birlikte yazıyor.

Bir basın açıklamasında Robbie, Barbie'yi çocukluk boyunca "güven, merak ve iletişimi" teşvik ettiği ve çocukları "kendilerini bir prensesten başkana hevesli rollerde hayal etmeye" teşvik ettiği için övdü.

"Bu rolü üstlenmekten ve dünya çapındaki çocuklar ve izleyiciler üzerinde son derece olumlu bir etkisi olacağına inandığım bir film yapmaktan büyük onur duyuyorum" diye ekledi.

Hayranların bu filmin hayata geçtiğini görmek için birkaç yıl beklemesi gerekecek. Gerwig ve Baumbach, şu anda Gerwig'in başrol oynadığı son uzun metrajlı film "White Noise"ı çekiyor. Bu proje tamamlandıktan sonra, ikili, dikkatlerini 2022'nin başlarında Londra'daki Warner Bros. Leavesden Studios'ta prodüksiyona başlayacak olan Barbie hikayesine çevirecek. 2023 tarihli bir vizyon planlanıyor.

BİZE ULAŞIN