Anya-Taylor Joy, Last Night in Soho İçin Şarkı Söylüyor

Anya-Taylor Joy, 12 Kasım'da vizyona girmesi beklenen yeni filmi Last Night in Soho'nun soundtrack'i "Downtown"u seslendirdi.

Giriş Tarihi: 21.10.2021 12:13

Anya Taylor-Joy'un birçok yeteneği var. Öncelikle Viktor & Rolf kokusunun yüzü olarak modellikte usta olduğunu kanıtladı. The Queen's Gambit'teki performansıyla Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü ve Altın Küre dahil en prestijli oyunculuk ödüllerinden bazılarını kazandı ve şimdi yaklaşan filmi Last Night in Soho için şarkı söylüyor.

Edgar Wright'ın yönettiği ve 12 Kasım'da vizyona girecek olan psikolojik gerilim filminde Taylor-Joy, Petula Clark'ın Sixties hit Downtown'ına kendi coverını yapıyor.

Gizemli bir tona sahip olan filmde Thomasin McKenzie, 1960'ların moda stiline meraklı, "altıncı his" sahibi bir moda öğrencisi olan Eloise isimli bir karakteri canlandırıyor. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Eloise, zamanda yolculuk edebiliyor ve idolü olarak gördüğü hevesli şarkıcı Sandy ile tanışıyor. Sandy karakterini Anya Taylor-Joy'un canlandırdığı filmde Eloise başlangıçta hayalini yaşadığını düşünüyor ancak daha sonra Londra'nın neon ışıklarının uğursuz bir şeyleri gizlediğini fark ediyor.

BİZE ULAŞIN