Anya Taylor Joy'lu "Last Night In Soho"dan Teaser!

Edgar Wright’ın uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı ama hakkında sınırlı bilgiye sahip olduğumuz filmi Last Night In Soho’dan 15 saniyelik bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Giriş Tarihi: 25.05.2021 14:43 Güncelleme Tarihi: 25.05.2021 14:44

2019'un başından beri yavaş yavaş hayatımıza giren; oyuncu kadrosu, hikayesi, atmosferi derken iyice heyecanlandığımız ama daha sonra pandemiye kurban giden filmin vizyon tarihi 23 Nisan 2021 olarak açıklanmıştı. Bu tarihi de pas geçip 22 Ekim 2021 tarihini vizyon tarihi olarak açıklayan filmden paylaşılan ilk video formatındaki içerik, bizlere pek bir şey anlatmıyor.

Son yılların en popüler isimlerinden birine dönüşen Anya Taylor-Joy'un Doctor Who dizisiyle tanınan Matt Smith ile paylaştığı filmin senaryosunu Edgar Wright'la birlikte Penny Dreadful'un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns kaleme aldı. Joy ve Smith ikilisine Thomas McKenzie, Diana Rigg, Terence Stamp, Rita Tushingham, Michael Ajao gibi isimlerin eşlik ettiği film paylaşılan 15 saniyelik videosuyla bizleri 60'lı yılların Londrasına götürüyor. Wright'ın filmle ilgili verdiği küçük detaylarla örtüşen 15 saniyelik trailer'ı ekliyoruz:

Anya Taylor-Joy'u neonlarla kaplı sokaklarda zıplayarak dolaşırken izlediğimiz fragmanda McKenzie'yi ise rüyasında Joy'u görürken seyrediyoruz. Yarın ilk uzun soluklu fragmanını izleyeceğimiz filmde McKenzie, 1960'ların moda dünyasına meraklı ve altıncı hissi kuvvetli bir moda öğrencisi olan Eloise olarak karşımıza çıkıyor. Eloise'in bir tür zaman yolculuğuyla bağlantı kurduğu idolü Sandy ile giderek yakınlaşması, ardından da Londra'nın 60'lı yıllardaki karanlık dünyasının içine çekilmesi, genç Eloise'in başına tahmin ettiğinden daha çok dert açacak.

Filmle ilgili ilk detaylar paylaşıldığında Roman Polanski'nin psikolojik gerilim filmi Repulsion gibi bir atmosferi işleyeceğinin sinyallerini veren Wright, Anya Taylor-Joy'un canlandıracağı Sandy için 60'lı yıllarda yeni kültür biçimlerinin ortaya çıktığı dönemde yaşayan bir karakter olacağını açıklamıştı.

Kaynak: Playtuşu

BİZE ULAŞIN