Adele'in Yeni Albümü '30' Hakkında Her Şey

Süperstarın yeni dönemi sonunda geldi.

Giriş Tarihi: 15.10.2021 12:23

Adele'in dönüşüne duygusal olarak hazırlanmanın zamanı geldi. Albümün adı olan '30' numarasının şifreli projeksiyonlar yoluyla dünya genelinde hayranlarına ima ettikten sonra Adele yeni albümün geldiğini doğruladı. 15 kez Grammy kazanan sanatçı, dördüncü stüdyo albümünden ilk single'ını yayınladı. "Easy on Me" ile hayranlar, altı yıldan uzun süredir yıldızın ilk şarkısını duymak için nefeslerini tutarak bekledi.

ALBÜM NE HAKKINDA?

Hayranlarıyla Instagram Live oturumu sırasında, Adele'ye yaklaşmakta olan projesinin konusu soruldu. Hemen cevap verdi, "Boşanma bebeğim, boşanma." Şarkıcının eski kocası Simon Konecki'den boşanmasını Ocak ayında tamamladığını hatırlıyorsunuzdur.

Projenin kendisi için ne kadar anlamlı hale geldiğine dair dokunaklı bir mesaj paylaşan Adele, sosyal medya üzerinden dördüncü stüdyo albümünün 19 Kasım'da çıkacağını doğruladı.

Albümün çıkışını özel bir televizyon programı takip edebilir. Vulture'a göre, tesadüfi bir televizyon özel bölümü albümün yayınlanmasının çok gerisinde olmayabilir. Özel TV şovu devam ediyorsa, tam tatil için tam zamanında, yıl sonundan önce prömiyeri bekleniyor.

Vintage esintili sinematografiye sahip "Easy on Me" müzik videosu, Adele'in başarısız bir ilişkiye geri dönerken masum geçmiş hataları için affedici sözler söylediğini gösteriyor. Ruh hali kasvetli ve nostaljik ve fazlasıyla katartik. Videoyu aşağıdan tam sırası ile izleyebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN