Bad Bunny ve Brad Pitt Bullet Train'de Kavga Ediyor

Bullet Train'in CinemaCon etkiliğindeki ön gösteriminde reggaeton yıldızı Bad Bunny ile Oscar ödüllü aktör Brad Pitt'in bir evrak çantası için kavga ettiği görüldü.

Giriş Tarihi: 25.08.2021 13:09

Bad Bunny, oyunculuk kariyerine Oscar ödüllü aktör Brad Pitt ile kavga ettiği bir dövüş sahnesiyle başlıyor. Reggaeton yıldızı, yaklaşan David Leitch filmi Bullet Train'in ön gösterimi için Las Vegas'taki CinemaCon'da etkinliğinde yer aldı. Porto Rikolu rapçi, iki kişiden birinin bıçaklanmasıyla biten klipte Pitt'le savaşırken beyaz ince çizgili bir takım elbise, öldürücü çizmeler ve keskin bir silah kullanıyor.

Kotaro Isaka'nın Mariabeetle kitabına dayanan film, misyonları biririyle bağlantılı olduğu ortaya çıkan aynı trendeki beş suikastçıya odaklanıyor.

Bad Bunny geçen aralık ayında filmin yıldızlarla dolu kadrosuna eklendi ve Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji ve Hiroyuki Sanada'ya katıldı. Lady Gaga'nın da başrol oynayacağı söyleniyordu, ancak henüz onaylanmadı.

Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt, yakında çıkacak olan aksiyon gerilim filmi Bullet Train'deki rolüyle 20 milyon dolar kazandığı açıklanmıştı. David Leitch'in yönettiği ve başrolünde Pitt'in yer aldığı Bullet Train, kendilerini Japonya'da aynı hızlı trende bulan ve tüm bireysel görevlerinin aslında bağlantılı olduğunu fark eden beş suikastçinin hikayesini anlatıyor. Filmde Pitt'in yanı sıra Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Brian Tyree Henry ve Sandra Bullock yer alacak.

BİZE ULAŞIN