How I Met Your Father Setinden İlk Kare Geldi

Hilary Duff, How I Met Your Father setinden oyuncu arkadaşlarıyla bir arada olduğu ilk fotoğrafı paylaştı.

Giriş Tarihi: 19.08.2021 12:05

Fenomen dizi "How I Met Your Mother"ın izinden gidecek olan "How I Met Your Father" dizisinin oyuncuları ilk kez bir arada görüldü. Başrol oyuncusu Hilary Duff, kadroda bulunan Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma, Chris Lowell, Francia Raisa'nın yer aldığı bir kareye Instagram hesabından paylaştı.

How I Met Your Father'ın çekimleri böylelikle başlamış oldu. Hilary Duff, dizide Sophie'ye hayat verecek. Raisa ise Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı canlandıracak. Valentina sürekli olarak karşısındakini iğneleyen yetenekli bir stilisttir. Valentina, Londra Moda Haftası'na gittiği sırada yakışıklı bir İngiliz olan Charlie'yi de beraberinde getirir. Tom Ainsley, dizinin Charlie'si olarak karşımıza çıkacak. Charlie, bir modeldir ve Valentina'ya sırılsıklam aşık olup peşinden New York'a gelir. Ancak Charlie bugüne kadar muhafazakar bürokrat İngiliz insanlarının arasında adeta bir fanusta yaşamıştır.

Chris Lowell'ın karakteri Jesse, esasen yetenekli bir müzisyen olan, ancak Uber şöförlüğü yapmak zorunda kalan biridir. Jesse'nin üvey kardeşi Ellen'e Tien Tran hayat verecek. Ellen, çiftçilikle uğraşan küçük bir kasabadan New York'a henüz taşınmıştır. Karısından ayrılmış ve hiç alışamadığı Brooklyn'de mücadele veriyordur. Suraj Sharma'nın karakteri Sid, Jesse'nin ev arkadaşı ve en yakın arkadaşıdır. Bir barı vardır ve Jesse'nin negatifliğine tamamen karşıdır.

BİZE ULAŞIN