How I Met Your Father'ın Oyuncu Kadrosu Açıklandı

Hulu, How I Met Your Father'ın ana kadrosunda Hilary Duff ve Chris Lowell'ın yer alacağını onayladı.

Giriş Tarihi: 11.08.2021 11:54

Hulu, How I Met Your Father serisiyle büyük bir sıçrama yapıyor ve daha önce duyurulan oyuncular Hilary Duff ve Chris Lowell'a katılacak olan oyuncuların tam listesini yayınlıyor. How I Met Your Father, 2000'lerin sonlarında ve 2010'ların başında CBS'de 9 sezon boyunca yayınlanan popüler sitcom How I Met Your Mother'ın bir yan ürünü.

Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger tarafından yazılan bu yeni dizide yapımcı olarak Aptaker, Berger, Carter Bays , Craig Thomas ve Pam Fryman'ın yanı sıra Duff da yer alacak.

How I Met Your Father, orijinal diziyle aynı odak noktasına sahip. Ana kahraman çocuklarına eşiyle tanışma yolculuğunu anlatıyor. 2021'de geçen How I Met Your Father, Sophie ve arkadaş grubunun kim olduklarını, hayattan ne istediklerini ve 2020'lerin getirdiği yeni zorluklarlaa nasıl aşık olacaklarını keşfediyor.

Hilary Duff ve Chris Lowell'ın yanı sıra kadroda Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran ve Suraj Sharma dizinin kadrosunda yer alacak. Hilary Duff, dizide Sophie'ye hayat verecek. Lowell daha önce, geçimini sağlamak için Uber sürücüsü olarak çalışan hevesli bir müzisyen olan Jesse olarak duyurulmuştu. Akıllı, sinirli ve aşk konusunda alaycı. Lowell, Up in the Air, The Help ve Promising Young Woman gibi filmlerde rol alarak yıllar boyunca şaşırtıcı bir yardımcı oyuncu oldu.

Raisa ise Sophie'nin ev arkadaşı Valentina'yı canlandıracak. Valentina, hevesli ve maceracı bir stilisttir ve serinin başında Londra Moda Haftası'ndan döndükten sonra yanında Charlie adında bir İngiliz'i getirir. Tom Ainsley, dizinin Charlie'si olarak karşımıza çıkacak. Charlie, bir modeldir ve Valentina'ya sırılsıklam aşık olup peşinden New York'a gelir.

How I Met Your Father'ın ana kadrosu açıklanmış olsa da henüz yayın tarihi açıklanmadı.

BİZE ULAŞIN