Emma Corrin Aslında The Crown'un Kamera Arkası İçin İşe Alınmış

The Crown'un Diana'sı Emma Corrin, başlangıçta seçmelere yardım etmesi için işe alındığını söyledi.

Giriş Tarihi: 14.06.2021 16:07

Netflix'in popüler İngiliz kraliyet ailesi dizisi The Crown'da Prenses Diana'yı canlandıran dünya çapında üne kavuşan Emma Corrin işiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

Prenses Diana rolüyle Altın Küre kazanan 25 yaşındaki yıldız, aslında dizi ekibi tarafından Camilla rolü için seçmelere katılan aktrislerle okuma provalarında yardımcı olması için işe alındığını söyledi. Emma Corrin, The Crown'da Diana rolüne girmeden okuma provalarına yardım ediyordu.

Emma Corrin, Prenses Diana rolünü almasını şöyle anlatıyor "Peter (Morgan - Dizinin Yaratıcısı), Camilla ve Diana ile bazı ön sahneler yazmıştı ve bu yüzden Diana için okyacak birine ihtiyaçları vardı. Ben de 'Tamam' dedim. Ve bu bir seçme değildi. Orada olmak için para alıyordum ve kamerada olmayacaktım. Ajansım 'Mükemmel bir durum çünkü baskısız bir seçme olacak gibi.' dedi." açıklamasında bulundu.

Corrin, "Seçmelermiş gibi hazırlanmaya karar verdik. Ben de öyle yaptım ve konuşma terapisti olan annemle ses üzerinde çalıştım. Sonra replikleri öğrendim. Ve sadece eğlendim çünkü o zamanlar gerçekten hiçbir şey yapmıyordum."

BİZE ULAŞIN