Emma Corrin Prenses Diana'ya Teşekkür Etti

Emma Corrin, 2021 Altın Küre'de TV Dramasında En İyi Kadın Oyuncu seçildiği için Galler Prensesi Diana'ya saygılarını sundu.

Giriş Tarihi: 01.03.2021 15:59 Güncelleme Tarihi: 02.03.2021 13:21

İngiliz aktris Emma Corrin, kasım ayında yayınlanan The Crown'ın dördüncü sezonunda Galler Prensesi Diana'yı canlandırarak büyük bir çıkış yaptı. Yıldız oyuncu, 78. Altın Küre Ödül Töreni'nde Drama Dalında Televizyon Dizisnde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Corrin ağlamaklı kabul konuşmasında Diana'nın ona "şefkat ve empati" öğrettiğini söyledi.

Emma Corrin "Hepsinden önemlisi, Diana'ya çok teşekkür ederim," dedi. "Bana şimdiye kadar hayal ettiğim her ölçünün ötesinde şefkat ve empati öğrettiniz. Sizi kalbimizde sevgiyle ve tutkuyla hatırlayan herkes adına teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

Ayrıca rol arkadaşı ve "Yakışıklı Prens" Josh O'Connor'a da teşekkür etti: "Bunu sensiz yapamazdım, yanımdaki her günü tam bir neşe haline getirdiğiniz için teşekkür ederim."

25 yaşındaki oyuncu, ödül için diğer rol arkadaşı Olivia Colman ile karşı karşıya geldi. Colman, genç meslektaşı için çok mutlu görünüyordu, kazanan ilan edildikten sonra çılgınca alkışladı ve ardından oturma odasında bir kutlama dansı yaptı. Tatlı klip Twitter'da viral oldu.

BİZE ULAŞIN