Bill Skarsgard, 'John Wick 4'ün Kadrosuna Katılmak Üzere

Giriş Tarihi: 09.06.2021 15:39

Collider'ın özel haberine göre, Bill Skarsgård harekete geçmeye hazır, çünkü It serisinin yıldızı Lionsgate'in John Wick 4 filminde Keanu Reeves'e katılmak için görüşmelerde bulunuyor. Chad Stahelski, Donnie Yen (Rogue One: A Star Wars Story), Shamier Anderson (Stowaway) ve Japon-İngiliz pop yıldızı Rina Sawayama'nın da eklendiği yüksek oktanlı devam filmini yönetmek için geri dönüyor.

Bu proje için yeni karakter ve senaryo ayrıntıları bulmak zor. Continental'deki otel odasının kasalarından birinin içinde olmalılar. Yani Skarsgård'ın rolünün ne olacağına dair de hiçbir fikrimiz yok ama biliyoruz ki Donnie Yen, John Wick'in Baba Yaga ile aynı düşmanları paylaşan eski arkadaşlarından birini oynayacak. Skarsgård onlardan biri olabilir mi? Bunu, sadece zaman gösterecek.

Stahelski'nin Basil Iwanyk ve Erica Lee ile birlikte yapımcılığını üstlendiği John Wick 4 filmini Shay Hatten ve Michael Finch yazarken, Reeves, Louise Rosner'la birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor. Prodüksiyonun bu yaz Fransa, Almanya ve Japonya'da başlaması planlanıyor. Skarsgård, en çok Pennywise olarak yer aldığı It film serisindeki performansıyla tanınıyor. Aynı zamanda, Netflix dizisi Hemlock Grove ve Hulu'daki Castle Rock'ta da rol aldı. Skarsgård ayrıca Atomic Blonde ve Deadpool 2'de orijinal John Wick yardımcı yönetmeni David Leitch'le birkaç kez çalıştı, bu yüzden belki de Leitch, yapımcılarından oyuncu için özel bir söz aldı.

Skarsgård, en son The Devil All the Time'da Tom Holland'ın babasını oynarken görüldü ve bu yıl vizyona girmesi beklenen üç bağımsız filmi var: Winston Duke ile Nine Days, John Boyega ile suç draması Naked Singularity ve Adrien Brody ile tarihi aksiyon destanı Emperor. Ayrıca, gerçek suç draması Gilded Rage'de ve Vietnam Savaşı filmi The Things They Carried'da rol alıyor.

BİZE ULAŞIN