‘John Wick’ Yönetmeni Chad Stahelski, Yeni Bir Aksiyonla Geliyor

New Line, son dönemin en hızlı isimlerinden Chad Stahelski'nin yönetmenlik yapacağı "Classified" için açık artırmayı kazandı.

Giriş Tarihi: 11.03.2021 12:35
New Line, son dönemin en hızlı isimlerinden Chad Stahelski'nin yönetmenlik yapacağı "Classified" için açık artırmayı kazandı. Zaman kaybetmeden dördüncü John Wick filmine başlayan Stahelski, 87Eleven Entertainment grubundan Jason Spitz, Alex Young ve Undergorund şirketinden Trevor Engelson'la birlikte yapımcılığı da üstlenecek.

Prodüksiyon anlaşmaları ve dolayısıyla tarih konusunda henüz görüşmeler sürüyor. Andrew Deutschman ve Jason Pagan, Stahelski'nin yönetmenliğini yapacağı filmin ilk çıkış fikrini veren isimler ve senaryo için ilginç bir planları var. Plana göre, yeni film, Die Hard'la Indiana Jones'un bir araya geleceği, yüksek profilli bir aksyon gerilim filmi olacak. Raiders of the Lost Ark filmindeki gibi, çok gizli bir hükümet mekanı filmde önemli bir yer kaplayacak.

John Wick 4 dışında, Stahelski şu anda kült klasik Highlander'ın yeniden çevrimi üzerinde çalışıyor ve proje, geliştirme aşamasında. Deutschman ve Pagan'ın önceki senaryo çalışmaları arasında Project Almanac ve Paranormal Activity: The Ghost Dimension yer alıyor. Tarih henüz belirlenmedi ama Stahelski'nin yoğunluğu göz önüne alındığında, filmin vizyonu için en erken 2023 yılı olası görünüyor.

Bu arada, John Wick 4 üzerindeki çalışmalar devam ediyor. Film, planlandığı gibi 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek. John Wick 5 için de onay alındı ve ön hazırlıklar bir yandan başladı. İki John Wick filmi arasında "Classified"ı izleyip, her yıla en az bir Stahelski aksiyonu sıkıştırmak hayranları fazlasıyla memnun edecektir.

BİZE ULAŞIN