Lady Gaga'nın Chromatica Ball Turnesi 2022'ye Ertelendi

Lady Gaga, "Chromatica Ball" turunu ikinci kez erteledi, yeni tarih 2022!

Giriş Tarihi: 04.06.2021 16:50

Lady Gaga en son albümü Chromatica'nın dünya turnesini 2. kez erteledi.

Lady Gaga paylaştığı bir mesajda; "Dünyanın bazı bölgeleri hızla açılmak için hareket ederken, diğerleri henüz hazır değil. Bu nedenle, tüm küresel tarihleri teyit edene kadar The Chromatica Ball gösterilerini 2022 yazına ertelemek zorundayız." dedi.

İlk olarak 5 Mart 2020'de duyurulan ilk tur tarihleri, 25 Temmuz'da Paris'teki Stade de France'te başlayarak 27 Ağustos'a kadar uzanıyordu. Bir ay sürecek, altı şehirli stadyum konserlerinin her biri birkaç gün arayla gerçekleşecekti. Gösteriler arasındaki boşluk, muhtemelen montajı ve nakliyesi günler sürecek büyük bir organizasyondan kaynaklanıyordu.

Tur, Gaga'nın pandemi nedeniyle ertelenen ve nihayet Mayıs 2020'nin sonlarında yayınlanan son albümü "Chromatica"yı destekliyor. İlk çıkış yıllarının dans pisti tarzı popuna bir dönüş yaşayan Gaga'nın albümü hayranlar ve eleştirmenler tarafından coşkuyla karşılandı. Billboard 200'e 1 numaradan giriş yapan Chromatica, ilk albümlerinin grafik başarısıyla eşleşmedi ve listenin üst sıralarından hızla düştü.

Gaga kısa süre önce Ridley Scott'ın yönettiği "House of Gucci" filminin çekimlerini tamamlayarak İtalya'dan ABD'ye döndü. Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen film "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" adlı kitaptan uyarlandı.

Gucci moda evinin kurucusu Guccio Gucci'nin torunu Maurizio Gucci'nin 1995'te öldürülmesini konu alan filmde Gaga, Patrizia Reggiani'yi canlandırırken, Maurizio Gucci'ye Adam Driver hayat veriyor.

BİZE ULAŞIN