House of the Dragon'dan İlk Fotoğraflar Geldi

Game of Thrones'dan 300 yıl öncesine dayanan House of the Dragon dizisinden ilk kareler geldi.

Giriş Tarihi: 06.05.2021 10:26

Game of Thrones'un (Taht Oyunları) öncesini anlatcak ve 2022'de seyirciyle buluşacak House of the Dragon (Ejderha'nın Evi) dizisinin ilk resmi fotoğrafları paylaşıldı.

Targaryen Hanesi'nin ve Ejderhaların Dansı olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatacak dizinin kadrosu da şekillendi.

House of the Dragon dizisinde Emma D'Arcy Prenses Rhaenyra Targaryen'i, Steve Toussaint The Sea Snake'i, Paddy Considine Kral Viserys Targaryen'ı, Matt Smith Prens Daemon Targaryen'ı, Olivia Cooke Alicent Hightower'ı, Rhys Ifans ise Otto Hightower'ı karakterini canlandıracak.

House of the Dragon, George R.R. Martin'in geçtiğimiz yıl yayımlanan Fire & Blood romanından uyarlanıyor. Aegon Targaryen'in Yedi Krallık'ı fethiyle başlayan Fire & Blood, Aegon'u takip eden jenerasyonlar boyunca Targaryenler'in hikâyesini anlatıyor. Targaryanler'in Demir Taht'ı korumak için verdiği mücadeleler ve kendi aralarında savaşa girmeleriyle başlayan Ejderhaların Dansı kitapta işlenen olaylar arasında yer alıyor.

BİZE ULAŞIN