House Of The Dragon Resmen Yapım Aşamasında

HBO, Game of Thrones öncesini anlatacak House Of The Dragon dizisinin şu anda üretimde olduğunu ve 2022'de piyasaya çıkacağını açıkladı.

Giriş Tarihi: 27.04.2021 09:45

HBO, sosyal medya hesaplarından mesafeli bir okuma provasonda oyuncu kadrosunun fotoğrafıyla birlikte House Of The Dragon dizisinin yapımına başlandığını duyurdu. 2022'de yayınlanacak olan House of The Dragon, Game of Thrones'un başarısının izini süren ilk yapım olacak.

House of the Dragon başrollerinde Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D'Arcy ve Fabien Frankel yer alıyor.

Game of Thrones'daki olaylardan 300 yıl öncesine dayanan House of The Dragon, George RR Martin'in Fire & Blood kitabından yola çıkarak Targaryen Hanesi'nin hikayesini anlatıyor.

Paddy Considine, Kral Viserys Targaryen'ı canlandırıyor. Olivia Cooke; Alicent Hightower rolünde, D'Arcy; Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde, Smith; Prens Daemon Targaryen rolünde ve Toussaint; Lord Corlys Velaryon rolünde yer alıyor.

House of The Dragon, George RR Martin ve Ryan Condal ortaklığında yaratıldı. Martin, Condal ve Sapochnik, yazar Sara Lee Hess, Vince Gerardis ve Ron Schmidt ile birlikte yönetici yapımcılığını üstleniyor. Greg Yaitanes eş yürütücü yapımcı olarak bulunuyor. Yaitanes, Clare Kilner ve Geeta V. Patel, 10 bölümlük dizinin yönetmenlik ekibini tamamlıyor.

BİZE ULAŞIN