Emilia Clarke Marvel Dizisine Katılıyor

Emilia Clarke da Marvel ile anlaşan oyuncular arasına katıldı!

Giriş Tarihi: 21.04.2021 14:13

Game of Thrones dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Emilia Clarke, Marvel'ın Secret Invasion dizisinde Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ve Olivia Colman eşlik edecek.

Disney Plus'ta yayınlanacak Secret Invasion adlı dizide Samuel L. Jackson Marvel evrenindeki yapımlarda canlandırdığı "Nick Fury" karakterine yeniden hayat verirken, Ben Mendelsohn "Captain Marvel" filminde olduğu gibi Skrull Talos'u oynayacak.

Marvel evrenindeki birçok süper kahramanı barındıran crossover bir hikaye olan Secret Invasion, süper kahramanları kopyalarıyla gizlice değiştiren ve uzun vadede dünyayı işgal etmeyi planlayan Skrull'ları anlatıyor.

Daha fazla olay örgüsü ayrıntıları gizli tutuluyor ve Clarke'ın hangi rolü oynayacağı belli değil.

Clarke, galasının 10. yıl dönümünü kutlayan HBO'nun dünya çapında ses getiren efsane dizisi "Game of Thrones"ta Daenerys Targaryen'i canlandırmasıyla tanınıyor ve dört kez Emmy adaylığı kazandı. Oyuncu, aynı zamanda Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adaylıkları ve 2018'de Yılın İngiliz Sanatçısı için BAFTA Britannia Ödülü'nü kazandı .Filmleri arasında tatil filmi "Last Christmas", "Me Before You", "Terminator Genisys" ve "Solo: A Star Wars Story" yer alıyor. Yaklaşan animasyon filmi "The Amazing Maurice"te ise seslendirme yaptı.

BİZE ULAŞIN