Rihanna Yeni Albüm İçin Umut Veriyor

Rihanna yeni albüm konusunda her dalga geçtiğinde ona inanacağız.

Giriş Tarihi: 26.03.2021 12:12 Güncelleme Tarihi: 29.03.2021 17:52

Zeynep Gürer

Süperstar ve güzellik kralı Rihanna, son gönderisinde yeni bir yayın için baskı yapan Instagram yorumcularına yanıt verirken dün en son güncellemeyi paylaştı.

Riri, 2016 albümü ANTI'nin Billboard 200 listes,nde tam beş yıl geçirmiş olmasını kutluyordu ve bu dönüm noktasına ulaşan ilk siyahi kadın sanatçı oldu.

Duyuru Women's History Month ile aynı zamana denk geliyor diye bağırırken başlıkta "En Yükseklere, çevremdeki sert destekçileri koyduğu için minnettarım. Bu çağa katkıda bulunan herkese tebrikler, teşekkürler takım." diye yazdı.

Daha sonra yeni bir şarkı yayınlaması gerektiğini yazan bir hayranına "Sanırım yapmalıyım" cevabını veren Rihanna ardından "yakında" dedi ve daha sonra "Sadece bir düşünce lol" ifadesini ekledi. (Bu yüzden bütün bir albüm için heyecanlanma.)

Hayranlar, şarkıcının son yıllarda moda ve güzellik imparatorluğunu sürekli büyüyen bir kozmetik ve cilt bakımı hattı, iç çamaşırı serisi ve LVMH aracılığıyla yüksek moda çizgisi dahil olmak üzere istikrarlı bir şekilde genişlettiğinin farkında. Üçüncüsü bu yılın başlarında kapatılmış olsa da , Rihanna'nın güzellik hakimiyeti , Fenty Hair'ın potansiyel lansmanıyla devam ediyor .

Yeni müzik konusuna gelince, beklemeye devam etmeliyiz...

BİZE ULAŞIN