Netflix Britney Spears Belgeseli Hazırlıyor

Rakibi Hulu'nun gündem olan "Framing Britney Spears" belgeselinin ardından Netflix de Amerikalı şarkıcı hakkında kendi belgeselini hazırlıyor.

Giriş Tarihi: 16.02.2021 16:22 Güncelleme Tarihi: 17.02.2021 12:51

Hulu platformunda yayınlanan "Framing Britney Spears" belgeselinin ardından Netflix'in de bir Britney Spears belgeseli hazırladığı ortaya çıktı.

Uzun süredir babasıyla süren vasilik savaşında hayran desteğini arkasına alan Britney Spiers hakkında Hulu'da yayınlanan Framing Britney Spears gündem oldu. Hulu'nun The New York Times ile birlikte hazırladığı belgeselden sonra Spears'ın eski sevgilisi Justin Timberlake kendisinden özür diledi.

Şimdi de Netflix, şarkıcı ile ilgili kendi belgeselini hazırlayacak. Henüz resmi olarak onaylanmış olmasa da Netflix belgeselinin hazırlıklarının Hulu'nun belgeselinin yayınlanmasından önce başladığı belirtildi.

Netflix'in hazırlayacağı belgeselin yönetmenliğini Amerikalı belgesel yapımcısı Erin Lee Carr üstlenecek.

39 yaşındaki Spears, 2008 yılından bu yana, hem kişisel hayatı hem de iş ve finansal hakları konusunda söz sahibi değil. Bunun nedenini ise babası Jamie Spears'ın yasal vesayeti altında yaşaması olarak açıklıyor.

Uzun yıllardır devam eden bu sürecin bilinmeyenlerini mercek altına alan Framing Britney Spears adlı belgeselin geçen hafta yayımlanmasının ardından Spears'ın özgürlüğünü isteyen hayranlarına ünlü isimler de destek vermeye başladı.

BİZE ULAŞIN