Britney Spears'ın şarkıları müzikale dönüşüyor

Brodway, pop müziğin yapı taşlarından biri olan Britney Spears’ın unutulmaz pop şarkılarından oluşan bir müzikali sahneye koymaya hazırlanıyor. "Once Upon a One More Time" ve Britney spears ile yeniden buluşmak için geri sayıma başlıyoruz!

Giriş Tarihi: 14.03.2019 15:04 Güncelleme Tarihi: 14.03.2019 15:05
Dünca ünlü Broadway, pop müziğin önemli isimlerinden Britney Spears'ın unutulmaz şarkılarından oluşan ve şarkıcının kendi pop tarihini anlatan bir müzikal komedi sahneye koyacak. Spears'ın 1998 yılında çıkış yaptığı efsanevi Baby One More Time şarkısından alınan ilhamla ortaya çıkacak 'Once Upon a One More Time' müzikaline geri sayımı başlatıyoruz.



Ünlü Broadway yapımcısı James L. Nederlander, geçtiğimiz günlerde Chicago'da yeni müzikalin duyurusunu şu sözlerle yaptı: "Kariyeri boyunca Britney enerjisi ve gücüyle dünya çapında hayranlarını büyüledi." Britney Spears ise müzikal hakkında, "Hayalim gerçek oldu. Şarkılarımla bir müzikalimin olması beni çok heyecanlandırıyor. Özellikle de sevdiğim ve taptığım karakterlerle dolu büyülü bir dünyaya yer verilmesi heyecan verici" açıklamasında bulundu.



Once Upon a One More Time müzikali, John Hartmere imzası ve Kristin Hanggi yönetmenliğiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca, müzikalin koreografisi de MTV Müzik Ödülleri adayı Keone & Mari Madrid'a ait olacak. Britney Spears'ın hit şarkıları ve pop tarihini konu edinen müzikal, 29 Ekim'de sahnede olacak.

Hep beraber tekrarlıyoruz!
Give me a sign,
Hit me baby one more time!

BİZE ULAŞIN