Brad Pitt, Chris Cornell belgeseli çekecek

Brad Pitt, 2017’de hayatını kaybeden müzisyen dostu Chris Cornell’in yaşamı ve kariyerine odaklanacak bir belgesel çekmek istiyor.

Giriş Tarihi: 18.02.2019 17:17 Güncelleme Tarihi: 19.02.2019 16:29
Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Brad Pitt, son döenmde yapımcılık kariyeirne odaklanmış durumda. Pitt, ünlü yönetmen Peter Berg ile birlikte 2017'de hayatını kaybeden yakın dostu müzisyen Chris Cornell'in hayatını anlatacak bir belgesel için kolları sıvıyor.



Soundgarden ve Audioslave gruplarıyla adını duyuran efsanevi müzisyen Chris Cornell'i ve hayatını anlatacak belgeselin ismi henüz belli değil. Pitt ile Berg'ün çabasıyla hazırlanacak belgeselin yapımcılarından biri de Cornell'in eşi Vicky Cornell olacak. Belgesel, Cornell'in hem kişisel yaşamı hem de müzik kariyerini anlatacak.



Christopher John Boyle (bilinen adıyla Chris Cornell), 20 Temmuz 1964 tarihinde ABD'nin Washington eyaletine bağlı Seattle'da dünyaya geldi. Müzik kariyerinde ilk olaran Soundgarden'ın vokalisti olarak başladı. Ardından, Audioslave grubunu kurdu ancak bu grup da 2007 yılında dağıldı. Cornell, grubun dağılmasının hemen sonrasında solo kariyerine devam etti. Chris Cornell, 2017'nin Mayıs ayında 52 yaşında hayata gözlerini yumdu.

BİZE ULAŞIN