Kylie Jenner'ın şaibeli serveti

Forbes ABD’nin en genç milyarder unvanını verdiği Kylie Jenner'ın geliri kurmaca mı?

Giriş Tarihi: 01.06.2020 12:10 Güncelleme Tarihi: 01.06.2020 16:48

Kardashian-Jenner klanının en küçük kardeşi Kylie Jenner'ın gelir beyanlarında oynama yaptığı iddia edildi. Forbes resmi web sitesinden Jenner'ın "en genç milyarder" unvanını olmasını sağlayan servetinin kurmaca olduğunu, aslında kendi adını taşıyan kozmetik şirketinin söylendiği kadar gelir elde etmediğini iddia etti.

Elde ediler gelir rakamları birbirini tutmuyor

Dergi, Jenner'ın servetinin 900 milyon dolardan daha az olduğunu yazdı. Kylie Jenner, Kylie Cosmetics'in yüzde 51'ini geçtiğimiz ocak ayında 1,2 milyar bir dolarlık anlaşma ile ABD güzellik devi Coty'ye satmıştı. Derginin iddialarına göre, tüm gerçekler bu satıştan sonra ortaya çıktı.

Son altı ay içinde Coty tarafından piyasaya sürülen ürünler ve elde edilen gelirlerin, aslında Jenner'ın söylediği rakamlarla tutmadığını ve Jenner'ın servetinin bir kurmaca üzerine olduğunu ortaya koydu.

Kylie Jenner haberleri yalanladı

Derginin bu yazısından sonra hem geleneksel hem de sosyal medya mecraları karışırken, Kylie Jenner Twitter hesabından iddialara yanıt vermekte gecikmedi.

Jenner, "Saygın olduğunu düşündüğüm sitede bir dizi yanlış ifade ve kanıtlanmamış varsayımlar yer alıyor. Benim güzel bir kızım, başarılı bir işim var ve bunu gayet iyi yapıyorum. Size şu anda ne kadar param olduğunu tespit etmekten daha önemli olan 100 farklı şey sıralayabilirim" şeklinde ifade verdi.

BİZE ULAŞIN