Prada, Luna Rossa Ocean'ı Jake Gyllenhaal ile Tanıttı

Prada, teknoloji ile insan gücünü harmanlayan yeni kokusu Luna Rossa OCEAN'ı parfüm tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Giriş Tarihi: 12.01.2022 15:41

Prada; dünya çapında piyasaya sürülen yeni erkek parfümünü, Akademi Ödülü'ne aday gösterilen aktör ve yapımcı Jake Gyllenhaal'ın yer aldığı reklam filmi ile tanıttı. Johan Renck'in yönettiği ve Gyllenhaal'ın başrolü üstlendiği reklam filmi, Prada Luna Rossa OCEAN'ın canlılığını ve coşkusunu yansıtıyor. Prada yeni erkek kokusu ile gücün, duyguların ve cesaretin sınırlarını kaldırıyor.

Prada'nın yeni erkek parfümü Luna Rossa OCEAN, teknoloji sayesinde gelişen insanlığın zaferini kutluyor. Güç ile erkeklik, zarafet ile çekicilik ve gelişmişlik ile öz farkındalık arasında bir denge kuran yeni Luna Rossa OCEAN, Prada'nın maceracılığını bünyesinde barındırıyor. Prada yeni erkek parfümü Luna Rossa OCEAN'ı, Johan Renck'in yönettiği ve Akademi Ödülü'ne aday gösterilen aktör ve yapımcı Jake Gyllenhaal'ın yer aldığı yeni reklam filmi ile tanıttı. Filmde; teknoloji ile aşılan sınırlar, olasılıkların ötesinde hayaller ve yeni ufuklar baştan yorumlanıyor.

Jake Gyllenhaal kaşifi canlandırıyor

Jake Gyllenhaal'ın en coşkulu haliyle bir kaşifi canlandırdığı film, Luna Rossa OCEAN'ın dinamizmini ve canlılığını yakalıyor. Yönetmenliğini David Bowie, Beyonce ve Madonna gibi sanatçıların müzik videolarını yöneten, bunun yanı sıra dizi yönetmenliğiyle de ödüllere layık görülen Johan Renck'in üstlendiği Prada Luna Rossa OCEAN'ın reklam filmi, macera ruhunu ve okyanusun mükemmelliğini lüks bir şekilde yansıtıyor. Son teknolojinin şaheseri Luna Rossa teknesinin yelkenleri altında yer alan Gyllenhaal, fiziksel ve entelektüel gücü birleştiren ve sınırlarının ötesine geçen; ruhani, parlayan, kırmızı bir aya doğru ilerleyen modern maceracıyı temsil ediyor.

Prada Beauty Uluslararası Genel Müdürü Yann Andrea yeni kokuyla ilgili, "Prada Luna Rossa OCEAN, erkekler için modern kokuyu sofistike ancak yenilikçi bir yaklaşımla buluşturuyor. Kampanya yüzü Jake Gyllenhaal ile fiziksel ve entelektüel gücün bir kombinasyonunu yaratıyor. Onun eşsiz oyunculuğu, duyguların sınırlarını zorlarken hikaye anlatımında yeni ve cesur ufuklara odaklanıyor. Teknoloji ve insan gücünün birleşiminden ilham alan bu yeni kokunun lansmanı için heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

PRADA LUNA ROSSA KOLEKSİYONU
İnsan ve doğa arasındaki etkileşimin ritmini simgeleyen Luna Rossa serisi, beş seçkin kokuyu kapsıyor:

• LUNA ROSSA BLACK
• LUNA ROSSA CARBON
• LUNA ROSSA SPORT
• LUNA ROSSA EAU DE TOILETTE
• LUNA ROSSA OCEAN

BİZE ULAŞIN