En iyi ve en kötü sakal stilleri!

Bir nevi sakal çağında yaşıyoruz. Eğer siz de kendiniz adına harekete geçmek istiyorsanız bu asla suç değil. Tek soru şu, size ne tür bir sakal yakışır?

Giriş Tarihi: 27.12.2017 16:32 Güncelleme Tarihi: 27.12.2017 17:39

Dikkat! Jared Leto'nun sakalı, tıpkı kıyafetlerinin çoğunda olduğu gibi sadece Jared Leto tarafından kullanılabilir.

1- Hemingway

Klasik sakal! Kalın ve iyi şekillidir, dünyaya karşı sağlıklı bir yüzünüz olduğunu gösterebilirsiniz. Unutmayın ki en iyi pazen gömlekler ve eski, pamuklu balıkçı kazaklarıyla eşleşir.

2- Belirgin Bıyık

Sakaldan daha belirgin bir bıyığı yetiştirmek, örneğin Gael Garcia Bernal burada olduğu gibi, riskli bir harekettir ve yalnızca çenenizi destekleyeceğinizden emin olduğunuzda yapılmalıdır. Ve özellikle Güneybatı'daki bir çiftlikte yaşamanızı öneririz.

3- Göze çarpan sakal

Sakalınızı bıyıktan daha belirgin yapmanızı öneririz. Dodgers'ın yardımcısı J.P. Howell'ın gösterdiği gibi, sadece bir atkı ve sade şapka olmadan doğru görünmüyor.

4- Freud

Hugh Jackman'ın sahip olduğu pek çok yetenek arasından, yeterince tanınmayacak biri gibi göründüğü sakal bırakma yeteneği de mevcut. Jackman, burada göründüğü üzere Freud gibi kenarlardan kısaltılmış ve çenenin etrafında dolgunlaşmış sakalı tercih ediyor. Gerçekten çok kısa bir suratınız olduğunda ya da bir kanepede yanında yatarken insanlarla konuşmayı isterseniz bu iyi bir şeydir.

5- Eski zaman kötüsü

Gördün mü? Jackman tam bir sakal sanatçıcı demiştik. Bu şeklin ona ait olduğunu bile söyleyemezsiniz. Bu belki erkek nüfusunun yüzde 99'u için önerilen bir görünüm değildir. Sadece güzel bir siyah şapkaya sahipseniz güzel durabilir.

6- Wolverine

Aslında Wolverine olmadığınız sürece bu sakal tehlikeli bir harekettir veya bir Viktorya dönemi hansom taksi şoförü. Ancak çok uzun suratsanız düşünmeye değer olabilir veya traş olmaktan nefret edersen.

7- Eski batı keçi sakalı

Dude tartışmanız bir şekilde bu sakal ayarını sürdürecek. Jeff Bridges gibi, bu tip yüz şeklini ortaya koymak için sert çocuk olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Eğer gitar çalıp üzgün kovboy şarkıları söyleyecekseniz iyi...baya iyi.


8- Ultra küçük keçi

Bazıları için bu ile yarayabilir ancak bu sakalı çekip çıkarmak için oldukça keskin ve cilalı olmanız daha iyi. Açık renk takım elbiseler giyilen Monte Carlo gibi yerlerde çok fazla zaman harcarsanız bu sakil size yardımcı olabilir. Aksi takdirde, usturaya ulaşmanın zamanı gelmiş demektir.

9- Sahte değil, taklit sakal

Temelde bu Hemingway, sadee o kadar görkemli ve dehşet verici derecede kalın ki neredeyse gerçek görünmüyor. Eğer bu kadar kalın bir sakal uzatıyorsanız, o zaman elinizden geleni yapın özellikle de bakmaktan hoşlanıyorsanız. İnsanların onun gerçek olmadığını düşündüğünü göreceksin. Ancak, dikkatli ol, çünkü ara sıra uzanmak ve dokunmak isteyecekler.

10- Çene kayışı

Hayır, hayır, hayır... Bunu yapma. Kendine bir çene kayışı takmak istemezsin...

BİZE ULAŞIN