Artık Tweetinizi Kaç Kişinin Görüntülediğini Görebilirsiniz

Twitter'da paylaşımların görüntülenme sayıları herkese açık hale getirildi.

Giriş Tarihi: 28.12.2022 11:30

Elon Musk, Twitter'ı devraldığından beri, sosyal medya platformu birkaç değişikliğe uğradı. En son güncelleme artık kullanıcıların tweetlerini kaç kişinin görüntülediğini görmelerine olanak tanıyor.

"Twitter Görüntüleme Sayısını kullanıma sunuyor, böylece bir tweet'in kaç kez görüldüğünü görebilirsiniz!" diye tweet attı Musk. "Twitter kullanıcılarının %90'ından fazlasının tweetleri okuyor, ancak tweet atmıyor, yanıtlamıyor veya beğenmiyor, çünkü bunlar halka açık eylemler. Twitter'ın göründüğünden çok daha canlı olduğunu gösteriyor."

Tweetinizi kaç kişinin görüntülediğini görmek için öncelikle uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Ardından, bir tweet'e tıklayın ve soldaki ilk olan istatistik simgesine tıklayın. Ayrıca, "Tweet analizlerini görüntüle"yi tıklarsanız daha fazla veri görebilirsiniz.

Musk, bu hafta içerisinde şirketteki CEO'luk görevini de, yerine geçecek birini bulur bulmaz bırakacağını açıklamıştı. Musk, 18 Aralık'ta Twitter'da açtığı bir ankette takipçilerine, "Görevimi bırakmalı mıyım?" diye sormuş ve çıkan sonuca uyacağını söylemişti. Oylamaya katılan 17,5 milyondan fazla kullanıcının yüzde 57'si Musk'ın istifasını istemişti.

BİZE ULAŞIN