Güncelleme zamanı geliyor

Google I/O 2018 toplantısı Android platformu geliştiricilerini 8-10 Mayıs'ta Silikon Vadisi kampüsünde bir araya topluyor. Android tabanlı cihazlar için güncelleme zamanı geliyor.

Giriş Tarihi: 07.05.2018 09:57

Akıllı saatlerden telefonlara, akıllı hoparlörlerden otomobillere, sanal gerçeklikten (VR) artırılmış gerçekliğe (AR) Android tabanlı tüm cihazlar için güncelleme tarihleri, detayları ve yol haritası Google I/O 2018 etkinliğinde açıklanacak. 10 binin üstünde yazılım geliştirici, girişimci, iş ortağını bir araya getiren etkinliği biz de yerinde takip edeceğiz.

Google geçtiğimiz yıl tüm platformlarda yapay zeka konusunda yenilikleri anlatmıştı. Bu yıl da güvenlikten yeni nesil teknolojilere planlarını açıklayacak. Akıllı hoparlörler, akıllı saatler, Anroid işletim sistemindeki yenilikler telefonların 1 yıl boyunca sahip olacağı yetenekler konusunda ipucu veriyor. 3 gün süren toplantılarda her sektörden teknoloji tutkunları ve girişimciler Google'ın sahip olduğu tüm platformlardaki hazırlıkları yerinde görme fırsatı yakalayacak.

BİZE ULAŞIN