Gözlükte ‘karakter’ arayanlara…

Siz de yüksek fiyatlarda satılıyor diye, beğendiğiniz güneş gözlüğüne sahip olamıyor ya da 'karakteristik' bir tasarım bulamıyorsanız; İşte size bir alternatif. Nişantaşı'ndaki Eye Connection gerek fiyat, gerekse tasarım anlamında bir 'sürpriz' adeta!

Giriş Tarihi: 17.02.2015 10:58 Güncelleme Tarihi: 17.02.2015 11:00

Çok uzun yıllar yurtdışında dünyanın en büyük markalarında yönetici olarak çalışan üç girişimci arkadaş, yepyeni bir gözlük markası yarattı. "Herkesin yüzüne taktığında çok şık duran kaliteli bir güneş gözlüğü olmalı. Ama bunu yaparken bütçe sarsılmamalı!" felsefesinden yola çıkılarak kurulan Eye Connection, bugün optik mağazalarında yüksek fi yatlarla satılan güneş gözlüklerine bir alternatif olma görevi görüyor. Nişantaşı'nda geçtiğimiz aylarda açılan mağazadaki gözlük modelleri aynı zamanda farklı karakterleri temsil ediyor. Yani burada sadece düşük fiyatlı güneş gözlüğü almıyor aynı zamanda tasarım olarak da son derece etkileyici ürünlere sahip olmuş oluyorsunuz. Mağazada göreceğiniz gözlük modellerinin neredeyse tümü 250 TL'den satışa sunuluyor. Sadece üç modelin fiyatı 300 TL. Bu arada kaliteden de ödün verilmemiş. Gözlük dünyasına hakim ya da meraklı olanlar bilir; çizilmeye en dayanıklı camlardan biri Carl Zeiss camları ve 150 yıllık İtalyan Mazzucchelli asetat çerçeveleridir. Modellerin üretimini Uzakdoğu'da üstlenen merkez, bugün dünya çapında tasarım ve ürünleriyle nam salmış Marc Jacobs, Max Mara, Hugo Boss ve Safilo Group gibi moda ve gözlük markalarının da ürünlerini üretiyor.

www.eyeconnection.com'u tıkladığınızda ürünlerin hepsini inceleyebilir ve aynı zamanda bu platformda alışveriş de yapabilirsiniz. Gözlük bu, denemeden satın alınmaz dediğiniz duyar gibiyim… Haklısınız da; ancak alışverişinizi gönül rahatlığıyla yapabileceğinizi hemen müjdeleyeyim. Çünkü bu platformda 'sanal deneme' bölümünde gözlükleri hem video hem de fotoğraf ile online deneyebiliyorsunuz. Üstelik yüzünüzü çevirerek hareket de edebiliyor ve denediğiniz modellerin farklı açılardan yüzünüzde nasıl durduğunu mağazada dener gibi görebiliyorsunuz.

www.eyeconnection.com

Hazırlayan: Seda Karan

BİZE ULAŞIN