La Misura

Özel dikime özel koleksiyon

Giriş Tarihi: 20.01.2015 15:18 Güncelleme Tarihi: 20.01.2015 15:24

2009 yılında kurulan ve kişiye özel dikim hizmeti sunan La Misura, Levent'te şık bir dört katlı mağazaya yerleşmiş durumda. İçeri girdiğinizde sizi erkek giyimine dair tüm detaylar sarıyor. Gömlekten takım elbiseye, smokinden paltoya iş ve rahat giyimin başlıca ihtiyaçlarını, tamamen vücut ölçülerinize göre elde üreten La Misura, stil, gardırop ve valiz danışmanlığı gibi tamamlayıcı hizmetlerle karşınıza çıkıyor. Geniş kişiselleştirme imkânı sunan La Misura ürünleri, elbette şık ve detaylı bir aksesuar koleksiyonuyla destekleniyor.

Her sezon koleksiyonlar hazırlayan ve bunun üzerinden müşterilerine hizmet veren La Misura, 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonu için 'Rahat, Fit ve Renkli' teması etrafında yoğunlaşıyor. Kusursuz el dikişi ile desteklenen renk ve kumaş özelliklerinin vurgusunda özel bir sezon vadeden La Misura, klasik erkek giyiminin detaylar ve sartorial dokunuşlarla ön plana çıktığının bilincinde yeni sezona adım atıyor. Sezon paletinin ana renkleri; gri ve lacivert. Grinin kahve ve yeşile yaklaşan tonları, laciverdin gece mavisi ve soğuk laciverde kadar uzanan hali yanında yeşil ve mürdüm tonları kombin ve aksesuarlarda destek renkler olarak yer alıyor.

Kumaşlarda bu sezon önemli bir fark, pamuk ve keten karışım kumaşların varlığı. Özellikle pamuk flaneller bu sezon La Misura'da yenilerden. Gömleklerde ise ipekler bu kışı farklı kılıyor. Tek ceketlerde düz pamuk kadife ve kaşmir-yün karışımlı kumaşlar ana malzemeler olarak yerini alırken, muline ve kum efekti kalın yün ve kaşmir kumaşlarda ekstra özellikler olarak öne çıkıyor. Özellikle koton pantolonlarda mini desenler bu sezonun yeniliklerinden.

Vücuda yakın fit kesimler yine ön planda. Ceket modellerinde iki ve dört düğmeli kısa kruvazelerde yakalar daha yuvarlak ve şal modeli bu sezon La Misura koleksiyonunun gözdesi. Yelek geçtiğimiz sezon olduğu kadar yaygın olmasa da genelde kruvaze olarak kullanımda devamı görülen bir parça. Pantolonlarda gizli pililer ve paltolarda bornoz modelleri farklı bir dokunuş vadediyor.

Özel davetlerin vazgeçilmezi smokin takımlarda yine az kırışması ve terletmeyen, hava alan kumaşlar olmasından ötürü tiftik kumaşlar ön planda. Gofre ve siyah kaz ayağı tarzda smokin yaz sezonunda olduğu gibi kullanıma bolca devam eden parçalar. Bu kış daha çok siyah ve lacivert tercih edilecek olsa bile, bordo, koyu yeşil ve koyu füme renkleri de kendilerine koleksiyonda oldukça önemli yer ediniyor.

La Misura'nın koleksiyonundan seçim yapıp kendinize has parçalar diktirmek için:

Adres: Levent Cad. No: 54 1. Levent - İstanbul

BİZE ULAŞIN