En Popüler Beş Trend

Milano’dan Paris’e sezonun en önemli trendleri ve onları en güzel şekilde kombinlemenin ipuçları

Giriş Tarihi: 24.06.2019 12:14 Güncelleme Tarihi: 24.06.2019 12:14

Kendini hazırla

Cuma günlerinin ideal tercihi olan polo tişört, bu sezon da geçmiş sezonlardaki genlere sahip. Ancak şimdi kolları daha uzun, daha ince bir kumaşı ve fit bir kesimi var. Kısacası, her zaman bildiğimiz gömleğin güncel versiyonları raflarda yerini alıyor. Şöyle de denebilir: Sanki polo tişört kasaba görünümünü atlayıp, kendisine Riviera'da küçük bir yer buldu. Eğer bu yaz polo tişört alırsanız, kolları dar Amerikan modellerinden kaçının ve canlı renkleri tercih edin. Böylece profesyonel tenisçi veya The Talented Mr. Ripley'deki Jude Law gibi görünebilir ve her zaman tatildeymiş gibi hissedebilirsiniz.


Fırtına Sonrası

Dünyanın geri kalanı atletik akıma ağırlık verirken büyük tasarımcılar Appalachian Trail'de yürüyen ve yelkenlide rotasını bilen erkekler için ilkbahar-yaz sezonuna uygun yeni savaşçı parçalar tasarlamaya devam ediyor. Sonuç: Fosforlu canlı renkler, modern kesimler ve bahar esintileri için dayanıklı teknik donanımlı rahat giysiler. Baharda sokaklar kampa gidiyormuş hissi veren ceketlerle dolu olacak. Savile Row takımları gibi ustalıkla dikilmiş ceketlerinizin yanına bu modern ceketleri de eklemenin tam zamanı.


Renklerle Koşmak

Renkli takım elbiseler yaz mevsiminin vazgeçilmezi. Bu sezon ise renk paletinde neon ve pasteller öne çıkıyor. Tek renk takım giymek erkekler için artık ne bir tabu ne de cesaret örneği. Yine de bazılarının bu trende adapte olmak için hâlâ minik adımlarla ilerlemesi gerekiyor. Eğer onlardan biriyseniz, neon ve pastellere sadece aksesuarlarınızda yer verebilirsiniz. Daha cesur bir stil içinse pastel gömleklerle kombinlenmiş neon takımlar ideal.


Nostaljik gömlekler

Geçtiğimiz sezonlarda gündemi sallayan bowling gömlekleri 2019 İlkbahar-Yaz sezonunda da popülerliğini devam ettiriyor. 50'lerin desen ve kesimlerini andıran kısa kollu ve ince dokulu gömlekler "Romeo + Juliet"ten fırlamış Leonardo DiCaprio
gibi görünmenizi sağlarken, biraz daha cesaretli olanlar bu gömlekleri farklı desenlere sahip pantolonlarla kombinliyor veya düz takımlarla giyerek deseni vurguluyor.


Dar Alan

Skinny pantolonların yaklaşık on yıl önce hayatımıza nasıl ansızın girdiğini hatırlıyor musunuz? İlk başta onları asla giymeyeceğimizi söylüyorduk ve bize saçma görünüyorlardı fakat dar paça trendini sezonlarca gözlemledik ve sonunda herkes gibi biz de bu modelden birer tane gardırobunuza ekledik. Skinny pantolon sokak modasının en çok dikkat çeken parçası haline gelirken, kısa paçalardan görünen çoraplar da âdeta bu görünümün vazgeçilmezi oldu. 2019 İlkbahar-Yaz sezonu için sıra pastel tonları denemekte.

BİZE ULAŞIN