Martini Tadında Bir Kadın - Angela Martini

Çevireceğiniz sayfalarda, Arnavutluk’un tescilli güzellerinden Angela Martini’yle, birbirinden güzel kareler eşliğinde yaptığımız röportajı okuyacaksınız. Ancak önce, size küçük bir uyarımız var: Sayfalarda gereğinden fazla vakit geçirmeyin ve her beş dakikada bir tansiyonunuzu ölçün!

Giriş Tarihi: 06.03.2012 21:22 Güncelleme Tarihi: 19.03.2012 18:17

Röportaj ELÇİN KAÇAR

Fotoğraflar ALTAY MUSTAFA

ESQUIRE SAYFALARINDA yer almanın bir ayrıcalık olduğunu iyi bilen yabancı modellerin hemen hepsi, bizimle çalıştıktan sonra ülkelerine döndüğünde, çekimlerden ne kadar memnun kaldıklarını arkadaşlarını anlatıyor ve böylece, "Sevdiğimiz Kadınlar" köşemizin ünü, gitgide yayılıyor. Bu durum, bazı olumlu sonuçlar da yaratıyor. Mesela, bu ay sayfalarımızda ağırladığımız güzel kadınla, işte bu yolla tanıştık. İsviçre'nin en ünlü modellerinden biri olan Angela Martini, "Sevdiğimiz Kadınlar" köşesinin ününü duyar duymaz, bu sayfalarda yer almayı kafasına koydu ve bizimle iletişime geçti. Arnavutluk doğumlu olan ve 2010 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Arnavutluk'un en güzel kızı seçilen 24 yaşındaki Angela'nın fotoğraflarını ilk gördüğümüzde, onun, gerçekten de bu sayfalara çok yakışacağını düşündük. Arnavutluk'ta doğmasına rağmen, dokuz yaşındayken ailesiyle İsviçre'ye taşınan güzel model; bugünlerde, rüyalarının şehri, New York'ta yaşıyor. Esquire'a özel pozlar vermek için ABD'den İsviçre'ye giden ve orada yaşayan Türk fotoğrafçı Altay Mustafa'nın objektifine akılları baştan alan pozlar veren Angela'yla, e-posta yoluyla keyifli bir röportaj gerçekleştirdik...

ESQUIRE: Nasıl oldu da, "Sevdiğimiz Kadınlar" köşemizden haberdar oldun?

ANGELA MARTINI: Türkiye'de çalışan pek çok model arkadaşım var. İçlerinden bazıları, "Sevdiğimiz Kadınlar" köşenizde yer almış. Bana bundan bahsettiler; hatta kimi çekimleri bile gördüm. Bunun üzerine, ben de sizinle iletişime geçmeye karar verdim.

ESQ: Daha önce Türkiye'de bulundun mu?

AM: Hayır, henüz bu fırsatı bulamadım. Ancak yakın zamanda, ziyaret etmeyi düşünüyorum. Ülkeniz hakkında çok fazla şey biliyorum. Çocukluğumda, büyükannemin bizler için yaptığı; imambayıldı, baklava, börek gibi yiyeceklerinizin tadını asla unutamam.

ESQ: Bir güzellik yarışmasında, Arnavutluk'un en güzel kadını seçildin. Bunun, kariyerine ne gibi katkıları oldu?

AM: Yarışmanın ardından, "Miss Universe 2010" yarışmasında ülkemi temsil ettim ve en güzel altıncı kız olarak seçildim. Bu başarı, bana, bazı fırsatların yolunu açtı. New York'ta bir ajansla kontrat yaptım. Çocukluğumdan beri, New York'ta yaşamak istiyordum ve sonunda bunu gerçekleştirdim. Miami'deki Mercedes-Benz Moda Haftası'na katıldım. Son zamanlarda, daha çok bikini ve iç çamaşırı modelliği yapıyorum.

''RÖPORTAJIN DEVAMI VE ANGELA MARTINI'NIN SEKSİ FOTOĞRAFLARI'' İÇİN TIKLAYIN

''Pek çok kadın; zeki, dürüst ve centilmen erkeklerden hoşlandığını söyler. Bense, daha çok, ilgili erkeklerden hoşlanıyorum.''

''Türk erkeklerinin espri anlayışına bayılıyorum. Komik olmanın, kadınları ne kadar etkilediğinin farkındalar…''

BİZE ULAŞIN